Tued MerveAkty bi önceki yanıtımda lan falan yazmış klavye onları ben yazmadim kuzum çevreye falan yazmis devlete olacak ti o kusura bakma 😍 valla bilmiyorum veletmi ne ben bulut egeyle zor bas ediyorum 😂😂
Tued MerveAkty gebelik çıkmadı kanda hcg düşük ama bbm ilk ide bole oldu biliyomusun 1.5 ay sonra tekrar kanda bakıldığında 2 aylık hamile idim …korkuyom hala
TheLatte Tued ayda 1 kere olsada korunun istemiyosaniz yeni bir bebek 😊 kan sonucunuzu merak ettim hayirlisi olsun hakkinizda .
Tued TheLatte bisey çıkmadı kuzum ama.ilkide böyle olduuu bisey çıkmamıştı 1.5 ay sonra tekrar kan verdimde 2 aylık hamile.idim acaba daha günlük falanmı yenimi bebek o yuzdenmii
Tued Asenana bisey çıkmadı ama ilk ide böyle oldu kız..1.5 ay so ra baktrdimda 2 aylık hamile idim neden o âmin kanda cikmamisti sasirmistim demekki günlüktü daha hiç yukselmemisti buda öyle olmaz inş 😂😂 korkimmm
MerveAkty Tued inşallah adet olursun kuzu ne diyim ama geleceği varsa da dağ olsan önünde duramazsın 😁
TheLatte Tued geç döllenme falan mı diyeceğim ama bilemedim ya adet olmazsanız tekrar kan verin olmadı .
Durum2021 Tued aynı senin gibi olmuştum bir Anda herşeyden tiksinmiştim bulantım falan olmuştu çok farklı bi duygu gerçekten ve neticede şuan 3 aylık hamileyim ve 6aylık bebeğim de var hiç endişe etme Rabbim en doğrusunu bilir
TheLatte Tued birkaç gün daha bekleyin tekrar kan verin ilk bebeğinizde öyle olmuş bilemedim o yüzden .