MinikTospa Bebeğim doğalı 3 ay oldu hala regl olamadım. Kafama takılıyor hamile kalmaktan çok korkuyorum. Doğum sonrası ne kadar süre regl olamamak normal ?
Linafiliz MinikTospa dogumdan sonra 1 yil icerisinde olman gerekiyor canim benim kizim 5aylik daha yeni regl oldum
Deletedmom27337 MinikTospa ne güzel olmuyorsun keşke bende olmasaydım ama 3. Ay hasta oldum 😩😩 1 yıl normal
Sura21 MinikTospa doğum yapalı 4ay oldu hala olmadım.iki oğlumda hemen olmuştum. Bunda olmadım hala bende stres yapıyorum.Hormonlardan kaynaklı bı durummus. Regl olayım da spiral taktirayim diye bekliyorum.
Linafiliz MinikTospa evet insan teredduttr kaliyor bende seviniyorum regl olduguma 😊 olursun stres yapma korkun varsa her ay test yap kendin tedbir amacli
Rabiazulal MinikTospa kız ne istemesi bebem üç aylık daha 😂😂korunuyorum ona rağmen olduysa napayım hayırlısı olsun
MinikTospa Sura21 Stres yaptıkçada olamıyoruz işte. Bide o konu var bende ne yapmak istediğime karar veremedim aylık iğne hakkında bilginiz var mı? Yada spiral daha mı güvenilir?
Sura21 MinikTospa aylık iğneye güvenemiyorum nedense. Ama bu benim 3.gebeligimdi. ilk oglumdan sonra sprial taktırdım ve ikinciyi istediğimizde çıkarttım. Aynı şekilde 3.ye karar verdiğinizde de oldu. O yüzden kesinlikle sprial ’den başka bi korunma şekline güvenemiyorum
Nrgs MinikTospa ben oğlum 11 aylıkken olmuştum zaten doktorum da doğumdan sonra 1 yıl olmayabilirsin demişti
MinikTospa Rabiazulal 😂 aynı şeyleri yaşıyoruz. Korkunun ecele faydası yok demişler. Görcez bakalım 😊
Beyezebeyereka MinikTospa Normal doğum yaptıysanız bu süre daha da uzayabilir. Ben kızım 9 aylıkken ilk reglimi olmuştum, merak etmeyin anca vücudunuz toparlanıyor 😊