Gari_de_Gari bebekzeynep siz az çok tarzına bilirsiniz.Ona göre bakın benşm eşimin istediği model vardı geçenlerde bir mağazada denemişti fakat bedenini bulamamıştık😅
bebekzeynep Gari_de_Gari 😃ohh ne güzel sizin işiniz kolaylamş biraz daha bulunduğumuz ilçede öyle bakacağım mağaza pek yok mecbur netten bakacagm
trn-mom55 bebekzeynep hayır keklerden buket tarzı bonnyfood olarak geçiyor. Çiçeksepeti uygulamasını indir arama kısmına yaz çok beğeneceksin
elifineylulu bebekzeynep var canım çok büyük de değil küçük de değil benim komodinimin üstünde duruyor
Noname21 bebekzeynep kaeakalem resminizi yaptırabilirsiniz. Biblo yaptırdan küçük biblosunu yaptırabilirsiniz. Sosyopix den ani albumu yapabilirsiniz. Kızınız ile resimlerinden şarkılı video yapabilirsiniz. Masaj aleti alabilirsiniz.
bebekzeynep Noname21 çok çok çeşitli öneri olmuş teşekkür ederim 😍masaj aleti eşimden çok bana hediye olur aslnda masaj yapmaktn kurtulurum güzel fikir 😊
Noname21 bebekzeynep aynen ben babalar gününde aldim ustelik 250 lira miydi neydi. Harika bir sey. Gene ben yapıyorum ama daha kısa sürede yorulmadan bitiyor😀
Umaayyy Ben doğum gününde apple airpods pro almıştım.Çocuktan sonra en çok sevindiğim hediyen bu oldu demişti 😅
bebekzeynep Umaayyy ne güzel 😊 benim esimde kesin çok sevinir ama malesef ben o kadr bütçe ayıramam canm
Haticelif bebekzeynep hem sitesinde hem de mağzalarında canm, gömlek alırsan banko olur hem yazın hem kışın giyebilir kemerle pantolon da eklersen şahane bi hediye olur bence