Aselaliemirimm123 Arkadaşlar oğlum 3 aylık dün izlemi vardı sağlık ocağında kilosu 8200 gram hemşire doktora götürmemi istedi kilosundan dolayı obezite riski taşıyormuş kilosu öyle olan bebeklere tahlil yaptınız mı anneler ?
Tuba Aselaliemirimm123 mama mi veriyorsun yoksa anne sütü mü? benim oglum da 3865g dogdu ve 3 ay 14 günlük 7700g. Sade anne sütü aldigi icin benim doktorumla ebem sorun olmadigini söylediler. sade anne sütü alan bebekler istedikleri kadar icebildiklerini ve zaten belirli bi zaman sonra kilo alimi azalacagini söylüyorlar
Belinayyy Aselaliemirimm123 sadece anne sutunde sorun olmuyo diye biliyorum bide boyuda onemli . Masallah bebisinize bu arada .
Kuzumveben Aselaliemirimm123 anne sutu aliyorsa masallah sutunuz cok yariyor demek saglik ocagindan sonra emin olmak icin bi doktora gorunun orda tartilsin tekrar doktorun yorumu ne olcak aklinizda kalmaz hem
Ayperim Aselaliemirimm123 anne sütünde sokıntı olmuyor diye bilşyorum ama açıkcası sağlık ocağının tartımlarına güvenmiyorum mutlaka doktorda tekrar tarttırın derim
Sarenuray Aselaliemirimm123 senin msjını görünce oturdum agladım sutum azaldı canım bebegim kilo almıyor 6 kilo şuan emmek istemiyor 2 dk emiyo bırakıyo ne yiyıçosun tavsiyen varmı banada
Aselaliemirimm123 Sarenuray üzülmeyin lütfen sağlığı yerinde olsun yeter bence özellikle yeşimim bişe yok ama tahin helvasını eskisine göre çok fazla tüketiyorum İnan’ın öyle günler geliyor ki bende de damla sut olmuyor ama tekrar tekrar yemek yiyerek artırıyorum
Aselaliemirimm123 2mmom teşekkür ederim İnanın özellikle yedigim bişe yok hani Doğumdan önce ne yiyorsam onları tüketiyorum ama tahin helvasını eskiye göre daha fazla tüketiyorum 😀
Minikprensannesi Aselaliemirimm123 benım oglum da 3.200 dogdu 37 haftalıkken dogdu şuan 6.860 gram biraz baba fazla geldi ben dogdugunda troıdlerıne baktırdım bendede var diyerekden çıkmadı şukur sizede baktırmanızı öneririm
Aselaliemirimm123 Minikprensannesi benim kızımda kilolu bi bebekti şimdi 4 yasında 1 yasından sonra kilo alımı yavaşladı şimdi 4 yasında 16 kilo o da kardeşi gibi kilolu bi bebekti sonra yavaşlıyor kilo alımı
Gurbetozkan Benim bebeğim 3 aylık 4 gün önce 6300 kilosu sadece mamayla besleniyor, maşallah bebeğinize sütünüz çok yağlı demeki anne sütüylen beslendiği için obez olma riski çok düşük bence endişelenmeyin Bi doktora da görünün içiniz rahat etsin en azından