Mom62636362 Tosbiklerinannesi Hayır tek bone, topuz tokasının üstüne ince üçgen tülbent kullanıyorum sadece, onun üstüne de bone
Tosbiklerinannesi Splash-Splash-Love evet canım haklisin bence de saç bağlama önemli sonrası gelir zaten çok teşekkür ederim ☺️☺️
Tosbiklerinannesi Siyahii tülbenti bone takmadan mı bonenin üstüne mi bağlıyorsun canım bence gayet güzel bir topuz benim de yapmak istediğim tam bu şekilde ☺️
Siyahii Tosbiklerinannesi tülbenti bonenin üstüne canım . Altına yapınca bi anlamı kalmıyo. Ben biraz büyük tülbent takıyorum yani tülbentin kendisi büyük. Onu ucu ucuna üçgen yapıp bonenin üstüne bağlıyorum ama sadece topuz tokasının olduğu yere kadar çekiyorum
Ddddddd01 Tosbiklerinannesi gördüğüm kadarıyla topuz tokası yada yazma bağlıyorlar topuzu yada topuz tokali bone var öyle yapıyorlar
Tosbiklerinannesi Ddddddd01 evet canım topuz tokası kullanıyorum zaten de onun üzerine güzel durması için nasıl yapıyorlar onu merak ettim ☺️
Tosbiklerinannesi Deletedmom0099 güzel bir topuz çıkıyordur ortaya canım deneyeceğim aynen böyle teşekkür ederim ☺️
Rabiazulal Tosbiklerinannesi saçım uzun ve dalgalı açık geniş topuz yapıyorum kendinden tokalı bone takıyorum 😊
Fitifiti Onu,bunu geçtim de arkadaşım röntgen filmi kağıdını saçının etrafına bağlıyordu. (Modaymış,güzel duruyormuş)Ve şimdi o arkadaş modacı oldu. İnstagramda bayağı isim yaptı,satışları uçtu 🤓