Musam Gündeyiz yakında ruh Sağlığına giderim uyumak istemiyor hep ağlıyor hicbşr seyden memnun degil sizde durumlar nasıl?
benaslindayohum Musam dun cok kötüydü gunduz 2 saat zor uyudu bugunde uyuyor masallah guc topluyor yarina 😂 yarin gene canımi okuyacak gbi geliyor
Papatyamsi Musam bizde dün 5 aylık olduk meme reddi çok yaşıyorum hepp ağlıyor uyumak istemiyor gece saat basi uyanıyor deli gibiyim artık yorgunluk ve uykusuzluktan insallah atlatırız hepimiz 😑
Yucuhal Musam Allahım aynıyız. Sadece bizimki 3 aylık son 1 haftadır burnumdan geldi herşey. Ağla ağla bir hal oldum
Attent Musam allahim ben resmen cilsircaktim suann5 bucuk aylık ama 4 ay atağı beni maf etti zombi gbi geziyordum
benaslindayohum Musam allah yardimciniz olsun yorgun düşüyor o kdar bagiirp aglamaktan cok huysuzlasiyor🙄
Metehan123 Benimki 5 ay 4 gunluk oldu sanirim bitti bitmis olmasini arzuluyorum anamdan emdigim sutu burnumdan fitil fitil getirdi belim sirtim agrimaktan gecti 2ye yariliyodu kucakta dolandirmaktan 2 gundur daha sakin Allahim nolur bitmis olsun
Birnazz Şuan uyutmak için ter döküyorum nasıl bı ataksa bu artık kafam vücuduma ağır gelmeye başladı gerçekten yoruldum🙄
Elifsahn Yucuhal bizde 3 aylık sürekli ağlıyor beni de ağlatıyor. Memeyi reddediyor ne zormuş anne olmak 😢
RiverandSun Attent ne zman bitti tam olarak. Benim kızımda 4 ay 24 günlük. Gece sabaha kadar emiyor gündüzde memeyi ağzına sokabilene aşkolsun. Bende uykusuzluktan gebericem artık
Kahvegerek Musam 3 yaşında oğlum. En zor geçen ayımızdı 4. Ay diğer sendromlar yanında hiç kalır. Kolaylıklar diliyorum yakınlarınızdan varsa eğer tabi destek alın dinlenmeye çalışın. Bir ay sürdü bizim 😕
Daisygirll 4.ay atağı 35 gün sürüyor sanırım ben dayanamıyorum artık uyumuyor düzgün beslenmiyor memnun kalmıyor hep kucak hep kucak, hala 13 günümüz var bu atağın bitmesine.
Kahvegerek Musam evet düzeliyor eser kalmamıştı bizde 5. Aydan sonra uslu bir bebek oldu. 4 den önce de sessizdi öğle çok ağlamazdı uykusu yerindeydi gazı falan yoktu yormadı beni hiç( 1 yaşından sonra kudurdu) 😊😅
Birmuallime Musam Bacım az önce uyuttum bekliyorum ne zaman uyanır diye, bittim bugün bittim 🤦hiç sevmedik bu 4. Ayı bugün toplasan 1 saat uyumuş mudur bilmiyorum 🤷