Benimoykum Milagrosoreiro kahvaltı yapmaya gidicez az önce uyandım 😁😁 eve dönünce tekrar iş başı taşınıyoruz yarın pertim çıktı yorgunluktan bayilcak yer arıyorum iş başı derken evin toparlanmamis yerlerini toparlamak 😏
Benimoykum Milagrosoreiro 😁😁 bizim sabahimiz aksamimiz mi kaldı 😁😁 3 gündür ev toparliyoruz hey gidi 😁😁 taşınmak ne demek 😁😁😁
Tazeanneg Milagrosoreiro bugün eşim çalışıyor oğlumla biraz salonda oturup yatak odasin da öğle uykusuna geçip oturma odasında da oyun oynamayı planlıyoruz 😅
Milagrosoreiro kadayifdolmasi Atak diyince aklıma zaten direk 4.ay atağı geldi en zor ataklardan biri Allah yardımcınız olsun geçiyo hepsi
seymakmtrnsf Milagrosoreiro Görümcem , ben , eşim ve oğlum gezmeye gideceğiz. Avm’ye. Yemek falan yiyeceğiz🤗
Kubrayusaberk Milagrosoreiro cıktık canım arkadaslar aradı simdi geldik eve😊ama bende eşimle vakit geçirmek istiyorum o da yogun calısıo maalesef🙄
Ddddddd01 Milagrosoreiro oğlum yarın kreş e gidecek eksikleri vardı onları hallettik bugün bütün günümüz bunla geçti elhamdülillah 🌼