Milagrosoreiro Kızlar var mı bugün planlar?Nerelere gidiceksiniz bebişlerle?Belki birilerine öneri olur mesela bana😁Bugün hala ne yapabiliriz karar veremiyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Milagrosoreiro Akşam yemeğe gidicez ordan avm ye. Kızıma bot bakmaya, biraz dolaşmaya, en sevdiğim kocaman carrefour ve ebebek gezmesine eksiklerini halletmeye 😂
Deletedmom0099 Milagrosoreiro gezimizi dük yaptık çarşıya pazara ve avmye gittik 😂 bugün evde pineklemece ve temizlik yapmaca 😂😂
Bualemdeyeniyim Milagrosoreiro eşim işte ben annemlere kahvaltıya geldim bebeyi buraya satcam eve gitcem temizlk yapcam🤪
Milagrosoreiro AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bebiş kaç aylık avmde duruyo mu 😬Benimki 15 aylık koşturuyo valla arabada da sıkılıyo
Barlasb10 izne çıkacağız haftaya gezerek gideceğiz eksikleri tamamlamaya çalışıyorum her yer kıyafet temizlik yapacağım eşim görevde ne muhteşem bi pazar 😩
ZehraSareMom Milagrosoreiro Eşim covit evdeyiz😔iyileşse keske hemen görüntülü konuşmaktan bi hâl olduk
kadayifdolmasi Milagrosoreiro Eşim nöbette, bebem atak dönemin de of of 🥺 pazar günü evde oturmak pek sıkıcı bugün gezip dolaşmayı çok isterdim😢
Kubrayusaberk Milagrosoreiro cıktık canım arkadaslar aradı simdi geldik eve😊ama bende eşimle vakit geçirmek istiyorum o da yogun calısıo maalesef🙄