Kizlar iyi geceler biraz uzun olucak kusura bakmayin. kizim bugun sabah 12 ye kadar cok iyiydi 12 de uyudu 2 saat kadar hatta esimle sasirdik hic uyumadigi kadar uyudu falan diye. Neyse kizim uyandi atesler icerisinde temassiz ates olcerle olctugumuzde atesi 38.4 gosteriyordu hemen doktoru aradik dolven ve calpol donusumlu verin eger ikiside gecmezse hastanedeki nobetci doktorumuza goturun dedi. Neyse dolven verdik kizim 3 saat sonra tekrar uyudu emerken 5 dk sonra atesine baktigimda 39.0 du atesi esimle kalk beklemeyelim hemen hastaneye dedik aldik goturduk nobetci doktora ve iyiki gotumusuz bizdeki ates olcerle doktordaki ates olcer arasinda dağlar kadar fark cikti doktor daki 39.9 bendeki 38.3 cikardi direk bizdekini cope attik. Neyse doktor kan ve idrar istedi sonuclari beklerken hemen ebebege gittik doktordaki ates olcerden aldik kulaktan olcerlerden. Kan ve idrar temiz cikti cok sukur 🙏 bogazlarinda beyaz lekeler gordum dedi doktor dolven calpol paranox fitil ve antibiyotik surup yazdi acildede paranox fitil verdiler. İlaclari donusumlu ictiginde yarim saate etki gosteriyor kizim kendine geliyor ilac etkisi azalinca hoopp geriye donuyoruz 🥺🥺 suan evdeyiz bizim yatagimizda kizim ama baygin baygin uyuyor hastaneye gitmeden oncede geldigimizdede ilik banyo yaptirdik ayaklarina limonda surdum ama yok azonce yine 40 dereceydi atesi fitil saati geldi yarim saat once verdim fitili. Bu inatci ates ve bogaz enfeksiyonuna ne iyi gelir kizlar ? Kizimin atesi 40 sa benim icimdeki ates haliyle daha cok elimden birsey gelmiyor diye kahroluyorum gozumde gram uyku yok suan 🥺🥺