BirAlparslanAnnesi BEN-DERYAA Allahım Allahım ciddimisin ben daha 3-4 aylar arası atağı atamadım üzerimden felaketti 9 da da mı varmış eyvahlar olsun ya
BirAlparslanAnnesi buselidunya kıyamıyorum da bişede diyemiyorum birazdan beklenen geç gelen bir bebek dayanamıyorum ona hiç🙈 ama gerçekten bazen bu temas hali bile aşırı yoruyo insanlık hali işte boynum kopuyo saçlarımla oyniccak diye 🥺
buselidunya BirAlparslanAnnesi aynı durumdayız canım, benim kızım da temas bağımlısı birbirimizi okşaya okşaya bir hal oluyoruz gün boyu 😄 hep sevilmek sevmek istiyor demek ki yalnız değilmişim 🙋🏼♀️
Feslegenkokulu 6 bucuk aylık benim kızda son gunlerdi uykuda bagırıyor aglıyor 1 saate bir ve mama yıyor oyle uyuyor mama yemeden asla uyumuyor napıcam anlamadım ama baş gelmiyor koca biberonu yıyor 1 saat sonra yıne aynı uyku zaten hiç yok
Gunsss BirAlparslanAnnesi 11 ay 11 günlük hep öyleydi sayısız uyanıyor bu gece uykuya da direniyor çıldırıcam bu saat oldı 🤦♀️🤦♀️
BirAlparslanAnnesi Whiteandblackk ilk defa buaralar sürekli mamaya kalkıyo geceleri bende anlamadım normalde 1 belki 2 defa mama içer gece
Minikus97 BirAlparslanAnnesi bizde aynı sorunu yaşıyoruz 9 aylık olacağız diş çıkarıyorlar e tabi haliyle ağrısı var hem diş eti hem kulağına vuruyor geçecek bu günlerde sabırlı olmamiz lazım sevgimize ve ilgimize ihtiyaçları var 🙏
BirAlparslanAnnesi Minikus97 ahh tabiki ağızları var dilleri yok misali anlamayada çalışıyorum neyi var ama işte 🥺 aman yeterki iyi olsun sağlığı yerinde olsun ben uyumasamda olur artık napim 🤷🏻♀️
alinsmom1 BirAlparslanAnnesi of valla benimkide 9 buçuk aylık ve aynı durumdayız . Sürekli dişi çıksın geçer , ataktır vs derken 1 ay oldu nerdeyse canım çıktı. Allahtan annemdeyim 1 aydır veriyorum uyuyorum valla napayım .
mycutebaby BirAlparslanAnnesi ah bizde aynı durumdayız 9 buçuk aylığız aynı şekilde bizim alt dişler çıktı iki tane şimdi üst dişleri patlamış sanırım ikisini birden çıkarcak bundan 2 gün önce 2 gece sıfır uyku uyumadık resmen aynı şekilde alt dişleri çıkarttığındada aynıydı o değil her gece sabaha kadar kaç kere uyanıp emiyor ben bile sayamıyorum artık gün içindede uyumaz benimkisi hemen uyanır kuş uykusu gibi artık dayanamıyorum o derece yorgunum bide beşiğine tutup kalkıyor diye iyice aşağıya indirdik beşiğinin kademesini bu sefer benim bel eğilip aldıkça bebeğimi kopuyor vala 😞
Srnsrnsrn BirAlparslanAnnesi yalnız değilsin üzülme. Bizde de durum aynı artık dün gece kalkarken kalkamamışım yatağın ayak ucuna devrilip uyuyakalmışım o derece düşün 😂
BirAlparslanAnnesi buselidunya aslında harika bir duygu 🥰sevgi dolu bebekler benim oğlumda hep öyle ama bağımlı olmasından korkuyorum bağlılık evet ama bağımlılık ilerisi için ve de onun duygu gelişimi için zararlı 🥺 şimdilik bağlı olarak gidiyoruz bakalım bağımlı olmayız umarım