BirAlparslanAnnesi Bu saat oldu yattığından beri kaç defa uyandı Allah bilir tam uukıua dalacam uyanıyı yatırıyorum tam ben uyucam geri kalkıyo oturdum sinirden ağlıyorum ölüyom uykusuzluktan ya kaö gecedir böyle
DoganurcaN BirAlparslanAnnesi aynı tam olarak aynı durumdayım az büyük olsa iki tane şamarı yapışırırdım o derece sinirliyim şuan
alinsmom1 BirAlparslanAnnesi of valla benimkide 9 buçuk aylık ve aynı durumdayız . Sürekli dişi çıksın geçer , ataktır vs derken 1 ay oldu nerdeyse canım çıktı. Allahtan annemdeyim 1 aydır veriyorum uyuyorum valla napayım .
maras46 Ayin içindeyiz son 1 buçuk haftadır benimki de öyle memlekete gidip geldik ondan düzeni mi şaştı acaba diyordum baktım üst dişleri çıkıyor 🤦♀️ baya baya görünüyor dışardan artık biraz rahatlamıştır diyorum ama yine aynı
BirAlparslanAnnesi maras46 anlamaya çalışıyorum vücudunu elliyorum acaba bi yerimi ağrıyo kaşıyorum masaj yapıyorum üst dişker 3 ay süründürdğ bizi yeni çıktı tam rahatlicam derken kaç gecedir böyle bittim resmen
maras46 BirAlparslanAnnesi acaba yer değişikliği mi yapsanız yerini yadırgamıyorsa mesela gündüz uykusunun birinde farkli bir yerde yatırsanız uykusu nasıl olacak denerdiniz
Canballim Ah ahhh bebeğim 7 aylık tam 3 haftadır geceleri 15 dakikada 20 dakikada bir kalkıyor derdi ne bilmiyorum ama çok çok yorucu.. sabahları ağlıyorum uykusuzluktan inşallah geçer bu süreç :(
BirAlparslanAnnesi maras46 odasını ayırdım ama hiçbi sıkıntı yaşamadık o süreçde şimdi son zamanlarda böyle anlamadım valla uyumak istiyorum artık 🥺
buselidunya BirAlparslanAnnesi biz de 9 buçuk aylığız, bazı geceler uykular haram cidden elli kere uyanıyor sebepsizce 🤦🏼♀️
BirAlparslanAnnesi buselidunya atak haftası falanmı dicem ama hiç bitmiyoki bunlarım atakları🙄🤦🏻♀️ Bize fırsat bile vermiyorlar bir atakta bizden gelse🤭
BirAlparslanAnnesi Şimdi uyusa bile 6 da geri kalkacak tabi 6 olana kdar daha kaç kalkar 😏 ee ben ne zaman uyucam meçhul..çok yorgunum yemin ederim ya ayak tabanlarım sızılıyo artık resmen
BirAlparslanAnnesi buselidunya yok emmiyor ama saç delisi bebem uyanıp uyanıp saçlarımla oynuyo öyle uykuya dalıyo🙄illa bir yerimi ellicek tutacak yada göğsüme kafasını sokup uyucak
BEN-DERYAA BirAlparslanAnnesi 9 Ayda atak var canim.Omrumden omur goturmustu bir ay suruyor ve her gece yatim saatte bir uyanip emerdi.2 yasinda oldu hala unutamam o 9. Ayi😂
BirAlparslanAnnesi BEN-DERYAA Allahım Allahım ciddimisin ben daha 3-4 aylar arası atağı atamadım üzerimden felaketti 9 da da mı varmış eyvahlar olsun ya