Linamkaya Arkadaşlar bebeğim 33 günlük ortalama 15 20 emip uyuyor sadece anne sütü alıyor ama bir uyumada bazen 5 saat sonra uyanıyor sarılığı yok sizce uyandirmalimiyim 🙄 kendi uyanmasini bekleyip mi emzirmeliyim çok kafam karışık
Banu_alper Linamkaya 3. Aya girdigi zaman doktor uyandirma geceleri demisti ama ben kiyamadim 1 ay daha uyandirmistim geceleri 3 saatte bir uyandiriyordum gunduz 2 saate bir 4. Ay itibariyle uyandirmadim hic sizinki biraz kucuk siz yine 2-3 saatte bir uyandirin
Linamkaya Glittery almıyor ya sahip kaşıkla verdim çıkarıyor ağzından sürekli değil bazen 5 saati buluyor 😟
Gams Linamkaya uyandırmanız gerek kan sekerı düştügü için uyurda uyur. Tam uyamdırmanıza da gerek yok uykulu emebilir ama mutlaka 2 saatte bir 3 saat bile olmasın suanda. Doktor bize 2 aydan sonra 3 saat dedi.
Gams Linamkaya şekeri düşüyor derin uykuda uyamdırmanız lazım kesınlıklez altını açın topugunu hafifce sıkın burnunu sıkın yada.
Metesmom Linamkaya Kırkına kadar en geç, 2. Aylık olana kadar da en geç 4-4.5 saatte bir uyandır bence.