Hikmetb Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Direk konuya girmek istiyorum size bişey danışmam gerekli. Görümcem ikiz bebeğe hamileydi 31. Haftasında şuan 2 gün önce doktora gitti bebeğin birinin kalbi durmuş o kadar üzüldükki ailecek mahvolduk. Görümcemi mutlu etmek için ona sürpriz baby shower düzenlesem eltimle planlayıp yapsak diye düşünüyorum ama kaybettiği bebeği daha karnında acısı taze acaba daha çok üzülür ayıp olurmu diye düşünüyorum sizce ne yapmam gerekir?
Mlkko Hikmetb bence bırakın acısını yaşasın çünkü ne yapsanız şu an mutlu olabileceğini sanmıyorum ki bebekle alakalı bir kutlama yapmak daha çok üzer. Yanında olduğunuzu hissettirin yeter bence
Sermec27 Hikmetb onun gözü şu an hiç bir şey görmez kardeşim bende ilk oğlumu doguma yakın kaybettim sanki Oğlumla beni de mezara gömmüşlerdi bana o zamanlar dünyaları verseler yine de yüzüm gülmezdi evet karnında bir evladı daha var ama diğer evladını kaybetti sadece bu dönemde yanında ol teselli ver acısını paylaş gerekirse birlikte ağla Rabbım sabr versin diğer evladını bağışlasın inşallah 🤲
Serap0088 Hikmetb Acısı varken ne yapsan boş canım kendi hâline bırak teselli et Allahım yardımcısı olsun çok üzüldüm
alaimisema20 Hikmetb bence yapmayın. Şu an ona ne yapsanız kendisini iyi hissetmez. Yanında olun, destek olun. Bebeğini kaybetmiş bi anne olarak ben istemezdim parti falan. Yeniden bir bebek sahibi olana kadar da hiçbir şey beni mutlu etmemişti. Allah sabır versin, başınız sağ olsun. Diğer bebeğini de sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🏻
Mommy_bee Ikiz bebegim var. Ben istemezdim. Doguma giderken ne pijamalar süsler aldım fotigraf cejibmek icin. Bebegimin birinde solunum sıkıntısı vardi küveze gireceğini biliyirdum ki öyle oldu. Fotograf bile cekinmedim icimden sevinmek gelmedi. 18 gun sonra kavustuk cok şükür. Diyecegim o ki acısı varken sevinemez bence.
Hikmetb Mommy_bee Mlkko Sermec27 Serap0088 SonSerce alaimisema20 otose_san Mervenis Cancansmom cevabınız için teşekkür ederim mutlu etmek için düşündüm ama sonuçta ortada bi ölü var doğru olmaz galiba elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışıyorum Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın inşallah❤️
SonSerce Ben olsam böyle bir topa girmezdim. Şuan psikolojik olarak iyi durumda olmayabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarırsınız.
otose_san Hikmetb Acısı varken bence de hoş olmaz, bu vakte kadar iki evlat beklemiş, şimdi birisinin kaybı henüz doğmamış olsa bile onu sarsmıştır, acısını paylaşın, ağlamak istediğinde omuz verin o yeterli olur
Bircocukannesi_ Hikmetb yani olmaz hemen ardindn tbi biraz zamn gcsin kndi evinizde ona bi supriz sadece bsy yaparsiniz
F-Betul Hikmetb Bence yerinde bir parti olmaz. Allah cennette kavuştursun acısını azaltsın, sabır versin 😔
edinamoreno Hikmetb yapmayın bence bebeğim 4 aylıkken görümcem erken doğum yaptı 20 haftalık bebeği doğurdu ama bebek yaşamadı bebegimi kaç ay sevemedim yanımda içim el vermedi böyle yaparsanız daha çok üzülür diye düşünüyorum Allah yardımcısı olsun diğer bebeğine sağlık versin inşallah
Doga_sever Hikmetb kesinlikle yapmayin. Boyle bir uzuntu icinde kutlama yapmak istemez. Ayip da olur zaten. Hatta size “dalga mi geciyor, benim bebegim ölmus bu parti hazirliyor ” diye bile kirilabilir. Ben bebegimi kaybetsem, oyle bir partide ölumunun acisini daha cok yasardim
Hikmetb Doga_sever haklısınız görümcem öyle düşünmez demez de ama doğru olmaz gerçekten en iyisi doğuma kadar yalnız bırakmayıp yanında olmak elinden tutmak
Hikmetb Bircocukannesi_ ya zaten iki bebek de şuan karnında canlı olan bebeğin ciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar sonra sezeryanla alacaklar ölen bebeği aile mezarlıgına defnedecegiz yeri belli olsun hem büyüyünce kardeşi de bilsin ikizi olduğunu kardeşinin mezarına gitsin gelsin diye düşündüler