2maviboncuk Gulizartas 2 ogulum var ikiside anneannesine benziyor 😇 nasıl Bi özlediysem annemi aynısıni doğurdum esimin tarafıyla eşimle alakası yok çocukların 🤩
Seymacr Gulizartas tıpkı kayınpederime benziyor oğlum, göz rengi abime benzesin istemiştim duam kabul olmuş diğer her şey dede 🤣🤣
DoganurcaN Gulizartas tıpkı babası♥️ Çok baktım ona benzesin diye çene gamzesini özellikle çok istedim Allah gönlüme göre verdi😍 kaşındaki asimetri bile aynı, ama eşimle bende birbirimize benzediğimizden dolaylı yoldan bana da benziyo sayılır ehü😅
Elifbeyzam Gulizartas Benim kızım da aynı babası her gören erkek zannediyor hatta okadar benziyor ki küçültülmüş hali gibi okadar mı benzer 😅😅
Bilgegamze Gulizartas ayni babasi. 30 yil önceki bebeklik fotosuna bakıyorum da eşimin resmen klonlamisim. Burnu elleri kulaklari benzesin derdim de herseyi bensemis kızımın. Hayir bide bana benzese gozler mavi olacaktı kendi kaybetti
Elifbeyzam Gizo87 Hahah aynı bendee öyle diyorum seni işteyken hiç özlemiyorum çünkü aynısı yanımda 😄
Mlkko Gulizartas eşimi doğurmuşum ben. Oğlumun gözleri ağzı yüzü el ayak vücut yapısı kulakları kafası saçı her şeyi baba baştan aşağı. Dışına müdahale edememişim içine de edememişim kan grubu bile baba 🥲 sadece eşim esmer biraz oğlum da pamuk gibi sarışın beyaz tenli çok şükür sonradan değişmezse o bana çekmiş 😬
Perimasalim Gulizartas kızım aynı ben,herkezde bana benzetiyor,babasina benzeten olmadı şu ana kadar ama gelin görün ki babası bunu asla kabul etmiyor 😄 kaşı gözü kulağı ağzı tıpkı ben diyor sürekli 😅
Snfk Gulizartas kız seninki yine babasına benziyor benim çocuğumu erkek kardeşime benzetiyolar. 9 ay karnımda taşıdım çocuk dayısına benzedi ahahaha