Gulizartas Hadi sohbet edelim❤️ bebeğiniz kime benziyor bizimki aynı babasına benziyor ama haksızlık değil mi 9 ay taşı obkadar zahmet çek sancıyı ağrıyı çek sonuç baba 😂🙈
ED2020 Gulizartas kızlar babaya benziyor, İlk doğduklarında. Aynı babası,aynı halası,eli aynı oğlum sen, gözleri aynı sen oğlum, ama şimdi 17 aylık git gide bana benzemeye başladı sustular şimdi söylenmiyorlar 🤣🤣
Barlasb10 Gözleri babasına benzesin diye çok dua ettim bana benzeyen tek yeri gözleri ve burnu oldu 😁 her şeyiyle aynı babası uyuma şekli bile aynı olur mu oluyormuş 😬
Bebitomm Eşimin tarafına göre ben ve benim taraf hariç herkese benziyor 😂 sarılık olmuştu malum sürekli uyur bebek görümcem bu durumu bile bana benziyor uykuyu seviyor olarak değerlendirince artık ses etmemeye karar verdim 😂
MervEslinArden Gulizartas Görümlerimle kaynanama kalsa, kaynanama benziyo bize bakarsanda kimseye benzemiyor ne Anne ne baba şuan için böyle
Elifbeyzam Gizo87 Hahah aynı bendee öyle diyorum seni işteyken hiç özlemiyorum çünkü aynısı yanımda 😄
Demirac19 Gulizartas ilk oğlum benim kopyam yüz olarak ama huyu suyu yürüyüşü aynı babası 😅 diğer bebeğimi henüz çözemedik kimisi Baba diyor kimisi anne tarafı 🤷♀️
JackDaniels Gulizartas Resmen Kocamsu’nun aynısı🤣 Hele bebeklik fotoğraflarını ayırt edemez kimse🤷🏼♀️
Eminerd Gulizartas saçından ayaklarına kadar bana benziyor 😁 canım yavrum 😎 birtek kirpikleri babasına benziyor hatrı kalmasın garibimin 😂