Yulaflapasi29 Kızlar pazartesi aşımız var kızım 2 aylık oldu, 1ay öncesinde hemşire demişti 2 aylık aşı yapılacağı zaman, menenjit ve rota virüsü aşısı da var, sizler yaptırdınız mı?
NilMomm Yulaflapasi29 sağlık bakanlığının yaptığı aşılar ile aynı gün rota yapabiliriz ama menenjit diğer aylarda olsun çünkü etkisi biraz ağır olduğu için demişti doktorumuz.
kubrakurtaksoy Yulaflapasi29 aşı yapılırken çok ağladığı için yaptırmadım ben. Normalde çok istiyordum yaptırmayı. Rota aşısını yaptırmaya ağımızı söylediğimiz de doktorumuz suyu kaynatıp soğutun öyle içirin bir şey olmaz inşallah demişti 😊
Nasippp Yulaflapasi29 biz yaptırdık 3. Ve 5. Ayda rota aşısı oldu rotanın 2. Dozundan 2 gün sonra menenjit aşımızın ilk dozunu olduk. 533 ₺ verdik menenjit ilk dozunu fiyat aldınız mı siz
laliko35 Yulaflapasi29 kızım 3 aylık 2.ayda nimenrix aşısı oldu menenjit bugün de 3.ay da da rotavirus ve bexsero aşısı oldu
Yulaflapasi29 kubrakurtaksoy bende o şekilde yapıyorum kaynamış soğumuş suyla mama hazırlıyorum, direk kullanmıyorum yani
Yulaflapasi29 Nasippp hayır henüz fiyat falan sormadık, çok gerekli mi diye merak ettim ben, hemşirenin dediği araştırın bakın ona göre kararınızı verin dedi💁♀️
Yulaflapasi29 laliko35 o dediğiniz aşılar ne ilk defa duyuyorum, tamam şimdi anladım aldığınız aşıların isimleri onlar galiba
Nasippp Eyllece rota aşısının 1 dozuna 367 ₺ verdik…. rota aşısı toplamda 734 ₺ tuttu. Menenjit aşısını biz 4 doz yaptıracağız 5-7-12 ve 13. Aylarda Ayda olanı yaptırdık ona 533 verdik 7 ve 13. Ayında olana da 533 er ₺ vereceğiz sadece 12. Ayda olan nimerenkx fiyatı 345 ₺
Eyllece Nasippp anladm cnm saol. Rota aşılarının hepsi aynı fyatmı benmde 3. Aya grecek ondam soruyorm dgerlerne daha var :)
Nasippp Eyllece ortalama fiyat tanıdık eczane çalışanı varsa geliş fiyatına verebilir belki. Menenjit aşılarına da çok elzem demiyorlar ücretli olduğu için kararı siz vereceksiniz ☺️
Eyllece Nasippp ya bi tane aşı atlasam allah koruusn o hastalık bizi gelip bulacak gibi hssedyorm içim rahat etmyor nyse doktor ozmn a ne dyecek blmyorm bakalm.
Nasippp Yulaflapasi29 rota aşısını bence yaptırın menenjit aşısı size kalmış. Keşke ücretli olmasada bütün çocuklara yapılsa hepsi 🥺
laliko35 Yulaflapasi29 rota virüs zehirli ishal bexsero ve nimenrix de menenjit ve meningokok hastalıkları için nimenrix 320 liraydı bugün rota virüs ve bexsero aşısı da 917 lira tuttu
Asel0309m Yulaflapasi29 rota aşısı ağızdan veriliyor zaten iğne değil ben yaptırdım bizde 7 Li karışık bi aşı var bide rota aynı gün oldu ateş filan çıktı ama sadece o gece
Ubera Yulaflapasi29 2gün önce 3aylıkken yaptırdım bende ama çoğu doktor 9.ayda öneriyor. Yeni aşılar olduğu için de korktum sonra bizim doktor mu çok erken başladı diye🙄
Nasippp Eyllece aynen bende öyle düşünüyorum nedense yaptırmazsak bizi bulacak gibi 🤦🏻♀️ Allahım esirgesin bütün ana kuzularından
Efsane01 Yulaflapasi29 oğlum şu an 28 aylık nimenrix 350 TL’ye 26.ayda yapıldı ve hiç etkilemedi ama bexsero dün bir doz yapıldı çok ağır bi aşıymış çocuk dünden bu yana ayağının üstüne basamıyor ve ateşi oluyor sürekli ara ara.menenjit aşısı çok ağır olduğu için doktorumuz 2 yaştan sonra önermişti hem doz olarak ta sadece 3 doz oluyor.2 ay sonra 2.doz bexsero yapılacak ama ben şimdiden düşünmeye başladım çocuk çok etkileniyor 😏bu arada bexsero tek doz 533 TL dünkü fiyatı bu (rotaları 3-5 inci aylarda yaptırmıştık)