AAsyaa Kızlar bebeğim üstüne ne örtsem ya ağzına çekiyo ya da üstünü açıyor kalın bi uyku tulumu bakıyorum ama karar veremiyorum onu giydirdiğimdr üstünü örtmeyeceğim öyle bir uyku tulumu arıyorum
mervealco AAsyaa e bebeğin uyku tulumu çok güzel aldık kullanıyoruz valla fiyatı da çok uygun. Bi tuluma 400-500 vericeğinize 70-80 verin çocuğunuzun başka ihtiyacını da alırsınız iş görüyor bence bu marka. Bide LC Waikiki ye bakın derim onu da söylemişti burda birisi🙂
Yarim_Kilo_Kiyma AAsyaa Bende bugün oğlum için uyku tulumu baktım. Post güzel denk geldi. Teşekkürler
Minikburun mervealco kesinlikle bende e bebeginkini kullandım 400 liralar veriliyor bir tuluma hiç anlamıyorum 🤭
Cicekpapatya mervealco terletiyor mu peki bu iki markada. Yüzde yüz pamuk değil cunku polyester de var içerisinde kafam karıştı.
mervealco Cicekpapatya ben şuan hellobaby kullanıyorum ve havalar aşırı soğuk değil ona rağmen hiç terletmedi çok memnunum bir tane daha alıcam. Ama kızım 15 aylık 2 yaş aldım biraz bol oluyor ama rahat
AAsyaa mervealco kış için isriyorum tog değeri yüksek olan bulamadım ya bi de terletir mi diye emin olamadım
mervealco AAsyaa ben çok soğuklar için lc Waikiki alıcam o 2.5 tog Muş. Soğuklarda çok iyi olur kullananlar da memnun. Ebebeğinkini şuan kullanıyorum 1.5 tog ama buda soğukta içine pijama takımı giydirip giyilebilir bence
mermik Yarim_Kilo_Kiyma hiç terleme ya da üşüme problemi yaşamadık cok şükür. Nerenin markası bilmiyorum ben trendyoldan almıştım.
Roza28 Lc kullandım, çok pişmanım. Terledi bebeğim, üstüne teri soğudu. Yaz için owli aldım, çok kullanamadım ama kaliteli gibi. Kış için de ondan alacağım. Kızım çok terleyen bir çocuk, onun için en iyisini bulmaya çalışıyorum.
ikizlerinannesi2985 AAsyaa civilden aldım 2 gün önce. Kapkalın bişey. Hem de çok minnoş desenler var bir bakın derim☺️
AAsyaa ikizlerinannesi2985 bende ordan penguenlisini aldım en kalını oydu kalın baktım çünküü hiçbişi örtmemek için 🤗
Mlkmhrrm ikizlerinannesi2985 civilin ürünlerinde yorumlarda bacak boyunun kısa olduğu ve bebek uyurken bacaklarının açıldığını okumuştum o yüzden almaktan vazgeçmiştim siz kullandınız mı acaba var mı öyle bir sorun
minikmelegimmmm AAsyaa ben de burada bekleyim almayı düşünüyorum evimiz sıcak ama çok soğuk değil kışın da o yüzden aşırı kalın bir şey düşünmüyorum