Ceren255 Allah rızası için yardımcı olun kızımın pişiği resmen açık yaraya dönüyo napcağımı şaşırmış durumdayım 😰
Yademveannesi Ceren255 Troysd ve hametan günde 3 kere Birlikte kullanın. Kızımın da öyle olmuştu 2 güne tamemen geçti
Dnzmrsu Ceren255 Benim kızım da 20 günlüktü pisigi çoğaldı soyulmaya başladı durmuyordu götürdük travacord yazdı bide mantarı engellemesi için krem yazdı acile gidip hemen yazdır mantara çevirir Allah korusun
Krpzgl Ceren255 desitin diye bir krem var mor ve mavisi var moru çok iyi bir iki günde geçiyor hemen mavi günlük kullanım benim oğlumda da vardı hemen geçti mantar halini almıştı artık
Ceren255 Ogulcan canm daha önce sordum hematen demiştide doktor iyi gelmemişti bebentol dedi bide ama geçirmiyolar
Yademveannesi Ceren255 Evet mesela önce birini sür üzerine diğerini güzelce karıştır sürerken. Gerçekten işe yarıyor. Yara gibiydi neredeyse bizimki. Bi de sık sık suyla da yıka. Rahatlatıyo
Ogulcan Ceren255 canım ozaman daha doğal kullan belliki tahriş ediyor onlar bak ben satı kantaron yapı kullanıyorum çok memnunum poposunu yıka sarıkantaron yağını sür hücre yenileme özelliği var onarır en azından tahriş etmez bizim alerjimiz olduğu için yaşıyoruz gıdalarda ben ilaçlı merhem kullanmıyorum onların cildi çok hassas
Tuceeee Ceren255 kızım 2,5 aylık. Rif ampül aldık(doktor yazması gerekli,sağlık ocağındada yazabilir) inanın 2 günde geçti.Tek iyi gelen o oldu.Kullanmadığım krem kalmamişti
89Kbr Özel muayenehanesine gittiğimiz doktor bunları verdi;Trosyd bactroban hamazinc bunları karıştırıp sür. Ben de ne yaptıysam geçmiyordu geçer gibi olup daha fazla kızarıyordu ki 16 aylık asla ıslak mendil kullanmam her bez değişiminde gider yıkarım…
ayazasaf Ceren255 trosyd ve hamazinc kremleri eşit oranda karıştırıp sürdük bizdede böyle bir durum oldu kan vardı resmen 3 gün kullanmamızı söyledi doktoru öyle geçti. bi kapta ikisini karıştırıp sürebilirsiniz
ayazasaf Ceren255 ama 3 günden fazla sürülmeyecek bu trosyd gibi mantar ilaçları. Zaten hemen geçiriyor. Poposunu yıkayıp yumuşak bi bezle kurulayın bu karışım kremden bolca sürüp bezleyin
Ogulcan Ceren255 ama ilaç belliki orayı azdırıyor canım daha çok tahriş eder her krem her merhem bebeğe iyi gelmez canı daha çok yanar yawrcagın
Ceren255 Ogulcan o konuda haklısın canım sudokrem diye bi krem var onu kullanıyodum normalde pişiklerine bunu sürdüm dahada berbat oldu dahada açtı yarayı
Glbhrylmz Ceren255 Allah’ım korusun doktora götürme imkanın varsa götür yoksa da altını sık sık temiz tut ve havalandır. Altını temizledikten sonra havlu kağıtla tampon yap nemli kalmasın. Allah şifa versin inşallah çok üzüldüm
Ceren255 Glbhrylmz doktora yqzdım canm sürekli kontrole gittiğimiz doktor eğer gel derse gitcem verdiği ilaç işe yaramazsada gitcem
KutayinAnnesiii Ceren255 arko tüptr olan krem denediniz mi? Ortanca oğlum da bebekken mandalina portakal yediği zaman kanardı poposu resmen ne denediysem fayda etmedi sonra tüp arko kullandım akşam sürüyorum sabah birşeyi kalmıyordu. 6 aylık bebeğim de biraz kızarınca sürüyorum sabaha tertemiz oluyor poposu bir deneyin derim ilaç da değil bir zararı olmaz
Ceren255 KutayinAnnesiii sağol canım benim doktora yazdım eğer ilaç fayda etmezse deniycem ama inş eder. 😓
Glbhrylmz Ceren255 aynen fotoğrafını da at. İnşallah sana çok basit bir şey önerir gerek kalmaz tez vakitte geçer