BM22121 tavsaninannesi bende bildiğimden değilde muhallebili yaparım diye düşündüm yulaf unuylada yapılıyor ama galiba dimi bende vereyim o zaman ya bizimde bağırsak tepkimeliydi bu ara ne dokundu bilmiyorum arttı tadım sırasında olmadı sonradan tepkime oldu hangisine oldu bilmiyorum
tavsaninannesi BM22121 zaten tadımdan sonra 72 saatte tepkime ortaya çıkabiliyor yulaf ununu ben çok katı olmıcak şekilde pişirip bazen içine yarım muz ve keçiboynuzu özü bazen bi hurma üzüm pekmezi koyuyorum arada zeytinde koyuyorum başka seçenek olmayımca sabahlar bu iki tarifle geçiyor
tavsaninannesi BM22121 bilmiyorum ki benim bebeğimin reflüsünğ tetiklemedi belki sizinkinde de olmaz bi denemekte fayda var
BM22121 tavsaninannesi beyaz üzüm pekmezi alerjik mi bilmiyorum denedim bişey olmamıştı ama ilerleyen günlerde yanağı kızardı
tavsaninannesi BM22121 o zaman alerji uapmış olabiir eğer yakın zamanda denemediyseniz yarın tekrar bi deneyip ona göre net anlayabilirisniz doktorum hep bu şekilde yönlendiriyorda bende yardımı olur diye aktarıyorum çok desteğe ihtiyaç oluyor kendimden biliyorum
BM22121 tavsaninannesi kestim bende şimdilik canım teşekkür ederim yardımın için gerçekten çok zor bir süreç yaşadığım şehirde alerji doktoru yok çocuk doktoruyla ilerliyoruz oda olmuyor sanırım
tavsaninannesi BM22121 bizim doktorumuzda çocuk doktoru ve 3. Doktor değiştire değşştire anca bunda sonuç almaya başladık. Bazıları geçiştiriyor bazıları görmezden geliyor.
Ozgeruya BM22121 deri testi yaptırdık. Bizim süt ve et ürünleri,susam,kakao,yumurta, balık,gluten,domates,sıvı yağ,kuruyemis,tahin,bazı meyveler çıktı. Alerji doktorunami gidiyorsunuz
BM22121 Ozgeruya doktorun elinde 20 gıda varmış sizin kaç gıdaya bakıldı çocuk doktoruna gidiyorum malesef burda alerji doktoru yok
BM22121 Momteach bazı yulafların içinde fındık filan oluyor canım bende var dikkat et ben makarnavitma diye sayfadan aldım deniycem bakalım
tavsaninannesi Momteach ben migrostan aldım doğalsan tam yulaf unu marketlerdeki yulafların içinde süt ürünü olabiliyor o yüzden ununu buldum aldım direk
Sengul2016 BM22121 bizde aynı durumdayız neredeyse hic bir sey yemiyoruz ve yumurta sut ürünlerine karşı alerjisimiz var sadece bazen domdes ve salatalık yıyor nerdeyse 9 aylık olacaz
BM22121 Sengul2016 bizde 8 aylık olucaz kırmızı gıdalarda yasak bizde meyve tadımı yapıyorum onlarda sıkıntı çıkıyor çok sıkıntı ya
Ozgeruya BM22121 bizim 40 tane bakıldı. Ev tozu yünlü seyler vs de vardi içlerinde onlarada çıktı alerjimiz