Bejnatas Derinay 15 aylıkken kullandık ama bizim alerjimiz vardı ve 3 ay sadece kullandık uyku yapan bir şurup uzun süreli kullanılmıyor zaten
Superisi Lina_06 bebeğiniz için mi verdi kaç yaşında bebeğiniz. Ben 18 yaşında kullandım kilo almak için evet iştah açıyor ama sersemletiyor baya ayakta uyuyosun. Çok mu zayıf bebeğiniz keşte vermeseniz
Lina_06 Superisi Bende kararsız kaldım ağır bir ilacmis kızım premeture 16 aylik 7 kilo. Istah için verdi
benkullanici07 Lina_06 bende 3 yasindaki kizima kullandım 1 yemek kasigi icirmistim sabah aç karına sonra kahvalti yaptik beraber. Bi kac saat sonra gozleri kapanmaya basladi ayakta uyumaya basladi bayilacak gibi duruyordu korktum pisman oldum verdigim icin fazla verdigimi dusundum birde zaten aci bi şurup bebekler icin. Bi iki gun kullandim meyve suyuna felan kattim.sonra vermedim anliyor zaten tadindan. Oyle bi sersemlestiriyorki bebegi anlatamam. Benim kizimda oyle aç geziyor gunlerce ama vermedjm yinede
Pharmacistmomm Ben eczacıyım, sipraktin şurubu endikasyonu dışında yani allerji dışında kullanmamanızı öneririm, yerine iştah açıcı başka şuruplar kullanmalısınız mesela nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi, daha temiz içerikli ve kullanım amacınıza uygun
Lina_06 Pharmacistmomm Bende öyle düşünüyorum bunlar varken doktor neden alerji ilacı verdi anlamadim birde 2 ay kullanın diyor
Merocan Lina_06 ben 5 yıl önce kendim için kullandım 45 kiloydum kilo almak istedim iştah yoktu onu kullandım 64 kilo oldum 🥰 baya iştah açmıştı etkiiydi