Baltopu Deletedmom896 bende de aşırı uyku yapmıştı sadece,ama yan etkisi ne olursa olsun 2.gune genelde geçiyor,inşallah gecer canım
hypatia Deletedmom896 bende hiç yan etki olmadı, 1. Dozda kol ağrım olmuştu 2. De o bile olmadı. Benim aşımın çipi az geldi her halde 😂
Laden Deletedmom896 bende kol ağrısı dışında sorun olmamıştı o yüzden bilgim yok malesef. 1-2 gün sürüyor diyorlar. Şifa olsun aşı inşallah🙏🏻❤️
eylulmin Deletedmom896 çok geçmiş olsun geçer geçer. Gördüğüm herkeste en fazla iki gün sürüyor. Bana piyango çıktı sadece 😂
Mom622626 Deletedmom896 bacak ağırısı babamdada oldu 2. Gün geçti. Ben kendim 2 gün ateşle yattım, çok ağır geçti bendede.
Mom62636362 Deletedmom896 ayaklarım yandı sanki yaptırdıktan kısa bir süre sonra, kolum çok ağrıyor, halsizim ve mide bulantısı yaşıyorum. Dün yaptırdım ben de
May01 Deletedmom896 benim de aşırı mide bulantısı halsizlik üşütme gibi bi titreme falan vardı. Acile gittim iğne vurdurdum kıpırdayamayacak olmuştum.
May01 Deletedmom896 yani mide bulantısı geçti en azından da 3 gün baş ağrım geçmedi 😒 halsizlik de öyle…