Martannesi12 Yagmuurr Ben bugün yumurtayı sordum da 9 aya kadar vermeyin dedi aile hekimliğindeki hemşire . Ben de sebze ve az da olsa meyve vermeye başladım . Günde kaç defa veriyorsunuz peki ?
Yagmuurr Martannesi12 Yumurta sarısı 6. aydan itibaren verebilirsin dedi bizim doktorumuz beyazını vermeyin dedi 2 öğün veriyorum kahvaltı ve çorba veya püre akşama doğru ne verirsem yani
Martannesi12 Omertugra20 Dört gözle bekliyorum ben de oğlumun 11 aylık olmasını 🥰 Umarım biraz daha düzene giriyorlardır o dönem
Omertugra20 Martannesi12 diş dönemi mahfediyor insanı birde ayaklanma zamanı oldugu için bel kol kopuyor 😂😂
Ftmsrt Martannesi12 bana da zayıf diyorlar ama boyu uzun diyorum. Tayt giydirdiğimde doldursun istiyorum ama doldurmuyor. Doktor ayına göre kilosu boyu harika dedi en son gidişimizde. Yeterki sağlıklı olsunlar 🥰🥰🥰
Martannesi12 Omertugra20 Aynen ya . Bir de bizim soğuk algınlığı eklendi üstüne , neyseki atlattık gibi 😌
AlpveHan Martannesi12 ay nasıl atlattınız dünden beri bizde de var viral bir enfeksiyon ateşimiz yükselmese de 37.5 seviyelerinde ama çok halsiz uykuya dalsa hemen uyanıyor dün de doktor kontrollerimiz vardı boyu 70cm kilo 7800 gayet iyi dedi doktorumuz
Burcinisp Martannesi12 valla bi baktım oturuyor 😀 bebekten bebeğe çok gark ediyor. İlgilenmekle pek alakalı değil. İlk kızım daha farklı idi. Bu kızım daha hareketli ve atik
sevdam4721 Martannesi12 6 aylık 15 günlük 9.250 gr yenı kndını cevırıyo emeklemeyı hiç düşünmüyor diş belırtısıde hıc yok ama oturmayı çok sevıyo 😅 boyunu doktor ölçmedi