Aybkezr Kizlar size birşey danisacagim başına gelen varmı sabah sütüm gelmesine rağmen 6 ile 12 arasında akşam saatlerinde sütüm kesiliyor gelmiyor yaşıyan varmı bu durumu gece geliyor ama akşam üzeri kesiliyor başına gelen varmı
sademinannesi Aybkezr saat 13 ile 17 arası sütün azaldığını duymuştum ondan beride o saatler arası daha çok takviye yapıyorum sizde takviyelerinizi artırın sorun olmayacaktır Allah’ın izniyle ☺️
endoplazmikretikulumiste Aybkezr dinlemeniz gerekıyor akşama doğru pil bitiyor demekki yorgun olup olmamakda çok önemli birde suyu abartın biraz
minikcivcivinannesi Aybkezr benim bebeğim emmiyor ben hep sağıp biberonla veriyorum 2 gündür sanki azaldı sütüm normalde 2 göğüsten bi kere de 120 cc falan sağıyordum şimdi 80 zor çıkıyor 😣 18 günlüğüz
2015 Aybkezr benim sutu m de akşam üzeri azallirdi bide bebeğim o ara kolik sancısı başlarda stresten iyice damla damla olurdu gündüz üstüm başım süt olurdu akşam üstü damla damla stres yapmayın hemen etkiliyor sadece su içmeye ağırlık verin
Aybkezr Elem27 Sabahları iyi ama akşam üzeri tamamen kesiliyor az geliyorsa artırmak için çaylar filan var kullaniyormusunuz
Tuch Aybkezr benim de aynı şekilde gece ve öğlen geliyor Ma akiama doğru sizin gibi çok az dolmuyo göğüsüm
Aybkezr Elem27 Rezene var humana var milk tea diye bir çay var bunları biliyorum ben kullanıyorum milk tea ile rezeneyi ama humana da iyi
Nilaryamoms Sagim seklinden de kaynakli gelmiyor bazen bende normal sıkıyorum cikmiyor süt ama hastahanede c seklinde sağım gostermislerdi onunla sıkıyorum o zaman fışkırarak cikiyor mesela
Nilaryamoms Nilaryamoms o sekilde yapiyormusunuz bilmiyorum ama degilse internetten bakin bide oyle deneyin bol sivi alin