birtutamsac Kızlar merhaba kızım 4 aylık ve kızıma bu damlayı verdi doktor. Sulandırarak kullanın diyo prospektüsünde anlamadım nasıl sulandıracam. Toz vardı içinde acaba onu mu kastediyo? Kullanan anneler siz nasıl kullanıyosunuz?
Ozgdfn birtutamsac tozu şişenin içine atıp güzelce calkalaniyor daha sonra kilosu kadar damla veriyorsunuz mesela 5 kiloysa 5 damla gibi. Bide her kullanımdan önce çalkalamak lazim
Mom0909 birtutamsac tozu şişenin içine döküp çalkalayın. Her kullanımdan önce calkalayın. Kac kiloya o kadar damla atıyorum 6 kiloya 6 damla
birtutamsac Ozgdfn bu sulandırma ne oluyo orası kafamı karıştırdı canım:) bi de 0,5 ml yeterli dedi doktor ama kilosuna göre mi damlatmam gerekiyor napsam 🤭
Ozgdfn birtutamsac sulandırma dediği karistirmadir cnku başka seçenek yok tozu şişenin içine dökmekten başka :) biz 6750 kiloyuz 6 damla kullanıyoruz
birtutamsac Ozgdfn teşekkür ederim ☺️ acaba normal suyla mı sulandıracam diye düşündüm o da çok mantıklı gelmedi :)
emirinannesi17 birtutamsac hayır canım ince içindeki tozu şişenin içerisine döküp calkalicaksin 5 dakka o şekil bekleyip kaç kiloysaniz ona göre vericeksiniz daha sonra buzdolabında saklicaksin dolaptan cikardigin zaman güzelce çalkalaman lazim
birtutamsac emirinannesi17 teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm ama sonra sulandırmadan kullanmayın yazıyo kafam karıştı. bir de sağlık ocağındaki hemşire hanım vermişti içine limon ya da portakalın suyunu damlat tadı kötü belki içmek istemez diye ama o ilacı kullanmak istemediğim için doktorumuzn verdiğini aldım biraz da kafamı karıştıran bu oldu. Tekrardan teşekkür ederim 🧡