eminemre99 2bebelianne__ ayy tamam canım benim anladım bnde Esra Erol diyince kendi yaomis sandim ne akılda😘😘🤔🤣🤣
Dilaylaa Cicekpapatya Bunlar hep vardı inanılmayacak bir şey görmüyorum ben kimsenin evliliği eşi anneligi hayatı bir değil . Önceden bu kadar bilinmezdi ama şimdi TV teflon sosyal medya hemen anında görebiliyoruz bu olayları.
Deterjanhanim Cicekpapatya bunlar belki gerçek hayatta vardır orasını bilemem ama ben Esra eroldaki konuların çoğunu kurgu olarak görüyorum coğuna inanmıyorum da. Müge anlidan başkası hep kurgu geliyo bana
leynanin_pembemantosuu Cicekpapatya olaylar birebir doğru geçen sene komşumuz çıktı kocası bırakıp gitti barışmak için çıktı yalan olduğunu zaten düşünmüyordum bu kadar kurgu nasıl olurki şahışların ismi mahallesi resmi herşeyi açıkta
leynanin_pembemantosuu Cicekpapatya büşra arkadaşımın ismi eşinin ismide muhammet abdullah muhakkak izlemişsinizdir bayağı abdullahh diye ağlıyıp zırlıyordu
MrvNyzDua65 Cicekpapatya nedense bana hepsi yalan gibi geliyor yani verdikleri tepkiler bile o ladr sahte ki en gerçek müge anlı✋🏻✋🏻
Cicekpapatya leynanin_pembemantosuu Baktım şimdi canım izlememişim yani yaşam diyen de cok tuhaf hayatlar
TalentedMom Cicekpapatya insanın aklı almıyor annem izliyor duydukça deliriyorum insan evlatlarını bırakıp nasıl başka aşama kaçabiliyor işte her doğuran anne olamıyor ben uyurken bile özlüyorum