Cicekpapatya Kızlar ya Esra erola cıkan olaylar gerçek olamaz sanırım. Kadın iki çocuğu bırakıp kendinden 30 yaş büyük adama kaçmış. Üstelik adamdan hamileymişte. Nasıl olabiliyor bunlar aklım almıyor. Rabbim ıslah etsin herkesi gerçekten doğruysa.
Cicekpapatya Bebegim_34 çok üzüldüm çocuklara bir kadın kendine bunu yapamaz yani bilinçli bir şekilde.
Dilaylaa Size kötü bir haberim var hepsi doğru hatta fazlası var 😂 kaynağım da sağlam . Türkiye’de bunlar hep vardı zaten TV’ye aktarıldı 🤷
Cicekpapatya Dilaylaa aklım almıyor ama bunları benim. Çocuğunu insan nasıl bırakır elin adamına kaçar bide ilişki yaşar. Valla pes.
Mommy2b Cicekpapatya ben açıkçası Müge Anlı dışında hiçbirini izleyemiyorum, çünkü orada kayıp/cinayet araştırılırken pislikler ortaya ister istemez dökülürken bu diğerlerinde amaç pislik döküp rating almak. Midem kaldırmıyor.
Juliet1 Cicekpapatya hiç birinin gerçek olduğunu düşünmüyorum olsa bile toplumun yapısını bozan konular olduğu için izlemiyorum . müge anlı hariç hiç biri güven vermiyor ama vakit bulup onu da izleyemiyorum izlesemde konular uzun olduğu için sıkıyor😅
Dilaylaa Cicekpapatya Bunlar hep vardı inanılmayacak bir şey görmüyorum ben kimsenin evliliği eşi anneligi hayatı bir değil . Önceden bu kadar bilinmezdi ama şimdi TV teflon sosyal medya hemen anında görebiliyoruz bu olayları.
Esila001 Cicekpapatya boşuna demiyorlar bazıları babada olamaz annede diye bende hergun izlerim kaçırmam
eminemre99 Kızlar izliyorum diyorsunuz ya nerde izkiyorsunuz hangi kanal anlamadım bn ama merak ettim