Tombikdonerartikcokpahali kızım 22 günlük. Bu sabah göğsüm ağrıyordu dünden kalan bir Umma meselesinden. (Süt falan dolu değil şiş de degil) Şimdi ise ellerim ayaklarım kopacak derecede ağrıyor.şuanda titreyerek yazıyorum. Sıtma tuttu. Korona olmaktan korkuyorum çünkü 2 gün önce acildeydik kızım rahatsızdı. Kızıma yetememekten çok korkuyorum şuanda da ağlıyorum bilmiyorum belki lohusa psikolojisi olabilir. Napıcam bilmiyorum
lanadelmiyav Tombikdonerartikcokpahali hasta değil mastit oluyorsun. Çok iller bir rahatsızlıklık, tam 6 kere yaşadım. 39 derece ateşi gördüm. Bol bol sağım yapın, ılık duşta göğsünüze masaj yapın, ters emzirme yapın. Geçmiş olsun
harley Tombikdonerartikcokpahali mastit oluyorsun elinle sağmaya çalış ters emzir birde o göğsüünü 2 3 kere üst üste ver diğer göğüsüne öyle geç
harley Tombikdonerartikcokpahali göğüsün ağrıyor süt birikiyor ama akmıyor sen elinle masaj yap her fırsatta kuzum ben çözümü ters emzirmekte bulmuştum bide lahana koyuyodum buzluğa koyup ama o sütü götürüyormuş dediler benim gitmedi ama dikkatli olmakta fayda var bi kere de oldum kayınvalidem tuz kavanozunu 3 kere değdir besmele çekip dedi saçma gelmişti ama yaptım geçti
lanadelmiyav Tombikdonerartikcokpahali geçer inşallah, duş alıp parol kullanabilirsin. Bende çok işe yarıyordu. Doktoruna sor istersen ama parolu.
Sinem91 Tombikdonerartikcokpahali Acilde serum takılması lazım canım. 5 10 dakika da bitiyor. Benim ateşimi sadece o düşürmüştü. Parol zaten.
Tombikdonerartikcokpahali Yok 😥bebegimi elimde hep durmuyor mızmız ben kucagims zor alıyordum elim ayagim tutmuyo
nursocum Tombikdonerartikcokpahali Banada olmuştu yeni doğum yaptığımda sakin ol panik yapma gidebiliyorsan test ver büyük ihtimal mastit
noluyoya Tombikdonerartikcokpahali mastit canım bu enfeksiyon oluşmuş Dr a gitmen lazım antibiyotik yazıcak ateş içinde parol iç ılık duşa gir göğsünü sağ mutlaka. Sıcak bi bezi göğsinin üstüne koy ve yukarıdan aşağı doğru masaj yap
noluyoya Tombikdonerartikcokpahali ben mastit olduğumda gece uykumdan titreyerek uyanmıştım ateşim 40tı
nursocum Tombikdonerartikcokpahali Tamam canım bi nane limon iç panik yapma göğsünde birikme varsa ya emzir yada sağ