Ejderhahavva Alparslantugba ben 4. Aydan itibaren kullandım kaşık mamasını yani günde 100 cc verirdim herhangi bir zararını görmedim yani büyük tuvaletinde sorun falan olmadi 50 cc falan bi deneyin tercih sizin tabi sağlıklı günler dilerim
Ejderhahavva Alparslantugba ben 4. Aydan itibaren kullandım kaşık mamasını yani günde 100 cc verirdim herhangi bir zararını görmedim yani büyük tuvaletinde sorun falan olmadi 50 cc falan bi deneyin tercih sizin tabi sağlıklı günler dilerim
Adasmom Kızım 4 ay 12 günlük meyveleri cam rendede rendeleyip veriyorum 3 gün kurali ile. Ve 1 yemek kaşığı kadar yogurt her gün
Alparslantugba Adasmom 3 gün kuralı nasıl oluyo canım ilk bebegim olduğu icin bilmiyorum😄 Yani 3 günde bir mi vermemiz lazim
Babygirl35 Alparslantugba kaşık mama nedir acaba? Bizde 1 hafta sonra 4 aylık olucaz ve sadece mamayla besleniyor 2,3 gündür ev yoğurdu veriyorum bende ama kaşık mama nedir
Toplumcubirisi Babygirl35 yani kaşıkla verilen katı mamalar. 4.aydan itibaren satılıyor hero baby hip vs
Adasmom 19052019 aynı meyveyi 3 gün veriyoruz ilk gün 1 cay kaşığı kadar ama sevmezse ısrar etmiyoruz
Adasmom Alparslantugba yok hayır aynı meyveyi üç gün veriyorsun 1 çay kaşığı kadarla başlayıp artarak gidiyor
EzgiDuru Alparslantugba 4 ay oldu denedim cay kasigi kadar simdi 30 ml kadar yiyo gerisini dokuyorum ama sık vermiyorum haftada bir falan kabizlik sorunumuz vardi cunku