Momys_-girl Merhaba anneler 4 ay 10 günlük bebeğime kışa mont 🧥 aldım. En küçüğü 1 yaş fakat büyük geldi haliyle. Sizler mont aldınız mı? Acaba kışa kalın örgü hırkalarıyla girsek de montu iade mi etsem kararsız kaldım. Seneye de küçük gelecek 😔
Fun Momys_-girl e bebek lcw vs markalarda evet bulmak sıkıntı ama maddi durumunuz müsaitse Zara’nın montları aşırı kaliteli 6-9 aydan başlıyo bedenleri ve tam beden oluyo hepsi bi bakın derim kullanıyorum çok memnunum ve örgü hırkayla hasta olabilir ısıtmaz hava geçirir illa ki dışarı çıkarsınız bebekle oyğzden şişme mont tavsiyemdir daha çok küçük
Medusafer Momys_-girl ben geçen kış bebeğime hep ayına göre mont aldım çünkü maalesef bebeğe büyük mont olmuyor 1 yaşındaki çocuğa 2 yaş mont giydirilebiliyor ama bebekte olmuyor
ceyhunun_annesi Momys_-girl astronot tulum alabilirsin bende ondan alcam çünkü benimde 4 aylik bebegim
Uzaymekiii Momys_-girl ben kızıma polar tulum ve şişme yelek almıştım kışı öyle geçirmiştim. Şimdi oğlum olacak ona da pançodan içi kürklü kot mont aldım üstüne şişme yelek giydireceğim yine 🤷🏻♀️☺️
ceyhunun_annesi Momys_-girl cıvıl e bebek minicity oralara bakıyorum şimdi uygun bisey alicam bakalım