benaslindayohum Leylaa_ karnimdayken daha didonun nimet şarkısıni dinletiyordum dogdu hala ona baka baka bu sarkiyi söylüyorum kuvozdeyken şarkıyı duydugumda ağlamıştım 🙈
cikicikolatamm @Leylaa_ Şöhrət Məmmədov. Öptüm nəfəsindən oğlum çok sever şarkıyı açarım hem dans eder hemle onunla beraber mırıldanır 😄😍
Efesininannesi35 Leylaa_ biliyorum sen bir meleksin diyorum önce dans ederek baslıyoruz sonra babasının erkeği annesinin herşeyi diyoruz dans ediyoruz kapanışı ise ; ne esmerde ne kumralda gönlüm yalnız sarışında aradığım herşey onda sarışınım sarışınım gözleri deniz mavisi saçları altın sarısı sanki güneşin yarışı sarışınım diye hergun söylüyorum oğluma sanki oğluma yazılmışcasına.
Rolria Leylaa_ 4 aylik kızımla şarkımız Deniz üstü köpürür ve kimse bilmez(karnındayken de söylerdim en sevdiğim şarkıydı sanırım onu da sakinleşme sebebi bildiği bir tını) 🧡
Ysf-kn Leylaa_ silemezler seni yazdım kalbime oğluşumla arada akşamları bu şarkıda dans ediyoruz 😁😁👶👶50 günlük tabi anlamıor ama yanağını yanağıma dayıyor etrafı seyrediyor😂😂😂
asellina20 Leylaa_ buray-tac mahal doğuma giderken çok dinledim kızım hastanede yatarken ona söyledim şimdi bu şarkıyla uyuyo
soncemre Leylaa_ karpuz adam şarkısını duyunca sesi kesiliyor 🤣 ama YouTube da araya reklam girsin başka parça çıksın çığlık kıyamet 🤣
Yelizdemir Leylaa_ bizim ki arı vızvızvız beraber söylüyoruz 20 aylık kızım😂 bi aralar da karpuz adamı söylüyorduk 🥰
cnsgrn Leylaa_ oglum 4 bucuk aylik bizimde ekin uzunlar adı sensin bilsinler onu dinliyoruz daha çok bende ona karsi el hareketleriyle söylüyorm cok hoşuna gidiyo😍😍
Balarisi_melisEla Her sabah,Aman dötü bilee güzel aman saçı bile güzel şarkısıyla gune başlıyoruz devamında Anneciğim gelsene ellerini verseneyle kahvalti hazırlıyoruz 4 buçuk aylik kızım😀🥳🥰
Betulaybars Oğlumla şarkımız ceviiiiz adaaaamm şip şap şop çok seviyo hatta emmediğinde bunu söylüyorum sakinleşiyo ve emiyo değişik 🤣6 aylık bu arada