Sweethommie cekoslavakporseleni Rabbim sağlıklı ömürler versin kuzucuklarımıza ❤️ Olmayan isteyen herkese de bekletmeden nasip etsin mucizelerini inşallah ❤️ Bu duygunun tarifi yokmuş …
Ayzagokcemom Leylaa_ Kızımın adı AYZA GÖKÇE o yüzden hamileliğimden beri hep aynı şarkı '‘ baş etmişim Gökçe kız bu boynum kıldan ince, çok sevmişim Gökçe kız aşk özüme inince ’' 🌸
Cicegiburnunda Leylaa_ hamileliğimden beri oğlumla sabah uyanınca gece yatmadan ve gün içinde ara ara dinliyorduk şimdi de aynı süreklilikte ve dans ederek dinliyoruz 🥰 Nilipek Gözleri aşka Gülen. 💐💐💐❤️❤️❤️Suan oğlum 3 aylık
52_58_52 Leylaa_ nar tanem 💞 hamileyken inanilmaz nar yedim ama inanilmaz o yuzden nar tanem o benim ❣️
Esmece Leylaa_ 1 yaşında olan Canım Kızım Ömrüm ile 2 şarkımız bulunuyor. 1. Hoşgeldin Melek sefalar getirdin 2.Melekler seni bana yazmış ❤😍
Buketkucuk Leylaa_ henüz 4 aylığız ama bence bizim şarkımız şuanlık Mfö-Güllerin içinden🙈 Hamileyken karnımı seve seve dinlerdim hep😌
BurcuP Leylaa_ oğlumla seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler 😂 kızım 5 yaşında onunla candan Erçetin - hoşgeldin melek şarkısı
Yahmir Leylaa_ the prodigy-firestarter her uyumadan önce bu şarkı. Bu şarkıyı açında anında uykusu geliyor 😅😂