Omeryku ANNEBALIIII ben 8 aylıkken beri veriyorum biberona katıyorum öğlen uykusundan önce veriyorum 16 aylık şu an hergün içiyor
Sarikuzumalp ANNEBALIIII çoğu zaman hazır alıyorum çoğu zaman kendim yapıyordum. Toz kefir mayası alıyordum 1.5 litre sütü ılıtıp mayayı üzerine döküyordum. Bi kaba koyup üzerini de örtüp sabaha kadar mayalandırıyordum yapımı çok basit 🥰
Sarikuzumalp ANNEBALIIII rica ederim eğer hazır almak isterseniz altınkılıç önermişti bize doktor o markadan alabilirsiniz ve mutlaka sade alın 🥰
Vanilya ANNEBALIIII Muzu tattırdım iki gün. Sonra kefille verdim. Böyle devam ettim. Sabah kahvaltısına ekledim sonra bunu
Vanilya ANNEBALIIII Bir arkadaşım vermişti bana. O çoğaltıp 4 günde yenisini veriyor bana. Ama zor değil demişti ama çocukla uğraşma sen ben sana yaparım dedi. Ama artık 17 aylık oldu yemek istemiyor 😵💫
Vanilya ANNEBALIIII Bir arkadaşım vermişti bana. O çoğaltıp 4 günde yenisini veriyor bana. Ama zor değil demişti ama çocukla uğraşma sen ben sana yaparım dedi. Ama artık 17 aylık oldu yemek istemiyor 😵💫