Slmnese LaraCroft canım hm’in kalıpları ciddi büyük oluyor ben hep oğluma oradan bir şey alırken bir beden küçük alırım. Oğlunuz 1 yaş ise 9-12 beden aralığını alın mesela.
YadeKaradag LaraCroft ben çalışanım kilosu normal aralıkta ise 80 cm 9.12 ay ya da bir tık büyük 12:18 cm alın derim. Biraz büyük olabilir 12:18 ama pantolonların genelde belden iç ayarı oluyor o şekilde küçültebilir siniz
LaraCroft Deletedmom896 ayyy canımsın kelebeğim hızır gibi geldin❤️ kapış kapış sepete ne atsam bitiyo😂12-18 yazlık pantolan almıştım baya kısa kaldı o 1.5-2 tam olur heralde demi 2-3 büyük mü dersin kesin?
LaraCroft Slmnese çok teşekkür ederim oğlum 2 yaşına girecek ama prematüre doğdu bu yüzden boy ve kilo biraz geriden geliyor. 80 cm şu an boyu. Hm 12-18 pantolon paçaları kısa geliyor evdeki bende 1,5-2 yaş aldım bayada bişey aldım inşallah küçük olmaz🥰
Selcan YadeKaradag ya alakasız olcak ama su an ki indirim mağazalarda da geçerli mi yoksa sadece İnternete mi özel?
Ftekin YadeKaradag merhaba oğlum altı aylık ama kilosu bi tık geride 7 kilo bu kış iiin 6-9 tulum alsam çok mu büyük gelir
LaraCroft YadeKaradag çok teşekkür ederim. Oğlum aslında 22 aylık ama prematüre bir bebek yani boy ve kilosu yaşıtlarını henüz yakalamadığı için boy ölçüsüne göre genellikle anlamaya çalışıyorum. Boyu şu an 80 cm. 1.5-2 yaş aldım sanırım küçük olmaz bu durumda büyük olması sorun değil…
YadeKaradag Selcan Merhabalar ben şuan doğum iznindeyim ama şuan ki indirim online a özel. Genelde kampanyaları online ve mağaza da farklı oluyor
YadeKaradag Ftekin Merhabalar şöyle ki mesela ben bol giydirmeyi ve kollarını kıvırarak uzun vadeli giydirmeyi seviyorum pantolonlarda genelde paçaları bol olmadığı için sakıncası olmuyor beldende ayarlı genelde. O yüzden ben 9.12 ay alıp en azından kışı çıkarmanızı öneririm
elcn4139 Ftekin hayir gelmez 6,300 kg kizimin 3 aylik 6-9 aliyotum . buyuk olmuyor tamsa olmuyor uzun sure giyer
Selcan YadeKaradag aa tamam teşekkür ederim. Internetten sipariş verdim ama ben geç kalmışım galiba çoğu şeyi bulamadım mağazada bulma imkanı oluyor ondan sordum cok tesekkur ederim ☺
_Kayra_ LaraCroft oğlum 86 cm ben eşofman aldım geçen gün 1-2 yasını tercih ettim .tam oldu ama pantolonu bilemiycem belki farklılık olabilir kesiminden vs. kaliplari bence normal hiç şaşmadı şimdiye kadar.bence yastan ziyade cmlerine bakın
LaraCroft _Kayra_ evet benimde oğlum erken doğduğu için kilo boy geriden gidiyor. Şu an 80 cm eşofman altıda aldım herşeyi 1.5-2 yaş olarak aldım umarım küçük gelmez. Evdeki 12-18 küçük geliyor bi tık. Ama 2-3 yaşta çok büyük olurdu sanki
Slmnese LaraCroft beden tercihini iyi yapmışsınız canım 1.5-2 yaş iyi olur oğlunuza. Benim oğlumda minyon bir çocuk bende genelde böyle alıyorum. İyi olur olmazsa da mağazadan değişim kolay oluyor gider değiştirir ya da karta yüklettirir sonradan ihtiyacınız olduğunda kullanırsınız. Ben genel olarak internet üzerinden alışveriş yapıp beğenmeyip karta yükletiyorum.
Asyayse LaraCroft 1.5-2 yas olur. hm nin beden kalıpları cok büyük. kizim 4 aylikken 2-4 aylik bodyler olmuyordu 6-9 aylikken giydirdim hep. genel olarak kalini büyük yapıyorlar 1.5-2yas jsjnizi goruru
LaraCroft Asyayse çok teşekkür ederim baya bişi aldım hepside 1.5-2 yaş aldım umarım küçük olmaz🥰🙏🏽 Evde hm 12-18 olan altları kısa geliyor ama 2-3 de çok büyük olur diye düşündüm