Senemmm11 Kirpigiller altından daha değerli tabi araba. Hem insanın işini kolaylaştırıyor hemde yatırım yapıyorsun
Kirpigiller Senemmm11 öyle gerçekten ben de ehliyetim var ve eşimle hiç bilmediğimiz bı şehirde ufak bı ilçede yaşıyoruz iyi oluyor ortak kullanıyoruz sıkılınca bı yerlere gidebiliyorum
badeem42 Senemmm11 bizde bozdurup araba alıcaz önümüz kış ve bir aylık bebeğim var . İhtiyacsa alın her türlü lazım oluyo gerçi ama yatırım demek doğru olmz çünkü bi bozulsa çok para gazı benzini ayrı para Allah esirgesin kaza yapsan ne olacagı mechul ama altın güvenli bir yere koyarsanız orda kendini katlar gider . Dediğim gibi bizim ihtiyacımız olduguniçin alıcaz yoksa altınlarımı bozdurmazdım
Senemmm11 badeem42 bizimde ihtiyacımız oluyor gerçekten cocukla zor oluyor. Hastanesi marketi ne biliyim annemlere veya kayinvalidemlere gidicez gelip birisinin almasını bekliyoruz ki gidebilelim aramiz 2 saat uzak olduğu için yani. Cocukla da vesaitle gidilmiyor. Kapıda dursun hiç olmazsa kısa mesafede de çok işimize yarayacak bisey
Senemmm11 Mehtaponurs canim evlendiğimiz ilk sene çalışıyordum. Evde kimse yok hirlisi var hırsızı var diyerek ona verdim kendi isteyerek. Sonrasında dogum yaptım vs ama altınları geri almadım çünkü gerçekten öyle koyacak saklayacak yerim yok. Bide evimize hırsız girdi geçen sene. Oğlumun kumbarasi vardı içinde 1500 tl kadar para vardı hepsi çalındı. O yüzden evde bisey tutmaya korkuyorum
badeem42 Senemmm11 Kesinlikle katılıyorum bizede lazım oldugunda annemgilden kayınvalidemgilden alıyoruz ama nereye kadar dediğniz gibi gidip getirmesi ayrı mesela Allah korusun acil bişey olsa araç olmasa sıkıntı en mantıklısı kendi araban olsun kapının önünde dursun her an hazır şekilde
Mehtaponurs Senemmm11 Parkı şifreliyolar canim Korkma bende çok korkardim hatta vitesi yapamam saniyordum 😄
Med Senemmm11 her hanfendinin korkusu😅 korkma korkacak gibi değil,sen halledersin cuk diye parkedersin
BeratSirac Senemmm11 altin yastik altinda duracağina arabayi kullanirsin eglenirsin gezersin ihtiyacin olunca yine satarsn.
Senemmm11 Med ya valla çok korkuyorum. Mesela esim Allah nazarlardan saklasın Rabbim kaza bela vermesin çok iyi sofordur. Park edeceği zaman tek seferde cuk park eder. Park ettikten sonra 1 kere ileri geri yap be Adam diyorum 😂 kamyon Park etse yine aynı şekilde minibus Park etse yine aynı binek araba zaten kurdu olmuş 😂 inşallah onun gibi olurum. Araba alırsak en azından öğretir bana 😔😔
sokomel araba çok ihtiyaç ya kenarda param olsa arabasız durmazdım. hele çocuklu insan için daha önemli.
Senemmm11 Kirpigiller çok güzel bana da nasip olur inşallah. Ehliyeti olan kadınları kiskaniyorum😂😂 nerede yaşıyorsunuz
Damla0x Senemmm11 köşede duruyorsa araba al, ama araba bir boğaz gibidir yani masrafı benzini olacak bunuda unutmayın ama asla değeri duşmez bir yatırım olur araba sizin için , bence araba 🤣 biraz saçma yazmış olabilirim kusura bakma 🙏🤣