BraveBoy Senemmm11 ben hepsni bozdum araba aldik. Turkiyede gezmedigimiz il kalmadi. Sora hamile kaldim smdi cocugumla gezicez insAllah dunya 3 gunluk yine olsam yine bozarim.
bertn Senemmm11 kesinlikle yanı boşa gitmiyor ve arabalar da altın gibi her ay arttıkça artıyor temiz güzel bi araba hem her işinizi görür hem bir çeşit yatırım
Alininannesi40 Senemmm11 altın işinden cok iyi anlıyorum eger sevmiyorsa ve arabada cok lazımsa bozdur derim araba fiyatları cıktı ama altında güzek yatırımlık 30bini de altın yapıp kenara koyabilirsin yatırım açısından şahsen ben elime gecen tüm parayı biriktirip ceyrek alıyorum 😊
Senemmm11 Alininannesi40 tesekkur ederim fikriniz için 😊 aslında evet o parayı da altın yapabiliriz 😂
Senemmm11 Mom7262 abim bu tarz islerle ugrasiyor yani al sat yapıyor. İyi bir model masrafsiz bisey alırız diye düşünüyorum
Mom7262 Senemmm11 bacım masrafsız olsa bile yok aksesuari yok eki bir sürü zmbirti çıkarıyor bu adamlar 😄
Med Senemmm11 araba masraflı belki ama büyük bir ihtiyaç,dediğiniz gibi hastanesi var bilmem nesi var,altının ne olacağı belli değil,yarının ne olacağı da. En iyisi araba ☺
Senemmm11 Med yani tabi canım ne olacağımız belli değil ama arabadan da korkuyorum başına bi is gelir sonra altinlarda gitmiş olur 😂😂
Senemmm11 Elifffinnnn111 kışın ehliyet alicam Allah nasip ederse o zaman kullanırım bol bol ama suanda alsam kapıda duracak haftasonundan haftasonuna kullanmış olucaz
Cemre_61 Senemmm11 bence kesinlikle araba almanı tavsiye ederim evet altın bir yatırım ama araba daha iyi getiri sağlıyo daha fazla kar edersin altınla edeceğin karı araba ile çok daha kısa sürede almış olursun hemde büyük ihtiyaç 🥰
Senemmm11 Mom9870 tesekkur ederim fikriniz için. Eşimle konuşup bi yol bulucaz tabi kaynana verirse altınları 😂
Eymencvk Senemmm11 bileziklerin kaç gram şuan 22 ayar grm kaç tl ise bileziğin gramı ikisini çarp ortsya cıkıypr ortalama fiyat ben bıgün 2 bileziğimi bozdrdum borc için 20 bin falan tuttu
Senemmm11 Eymencvk toplamda 50 gr ediyor. Tugra bilmiyorum ne kadar eder pahalıya almıştık ama zinciri falan kalin olsun demişti kayinvalidem
Bebegimm1 Senemmm11 araba kesinlikle altın o kadar kâr ettirmiyor en basit şöyle söylim 2 sene once 81 tl ye araba aldık bu sene 175tlsattık altında 2 senede bu kadar kâr edilmiyor malesef 🤷♀️ eşim altınlari satalim dese baska seylere yatirim yaparım araba ev arsa vs alirim mesela
Senemmm11 Bebegimm1 evet bende arabanın daha çok kar getireceğini düşünüyorum. Biraz al sat yaparak altından daha çok kar getirir
emelcihangir Senemmm11 ehliyet henüz almadıysan sıfır araba alma derim bende altınları satıp araba almayı düşünüyorum ikiside yatırım araba daha iyi hatta her geçen sene değeri yükseliyor ablamın 4 sene önce 30 bine aldığı araba şuan 90 bin yatırımsa yatırım 🤗
Senemmm11 emelcihangir ya abim ilk arabasını 7.500 tlye almisti yaklaşık 4 sene önce. Suanda bindiği araba 180 bin tllik 😂 ama o al sat yapıyor o yüzden bu kadar iyi kâr etti. Sıfır araba düşünmüyorum zaten kesinlikle ehliyeti yeni alacağım için 😂