lalbg lanadelmiyav yani ben çok araştırdım doktor da aynı şeyi söyleyince kafamda konuyu bitirdim. Soğuk sıkım en güzeli. Bir de zeytin sütü buldum (burun yağı diye geçer) şu an en sağlıkçı anne benim gibi hissediyorum😂
lanadelmiyav lalbg ahaha😁 aaa bak ilk defa duydum zeytin sütünü, ona da bakacağım mutlaka. Teşekkür ederim🌸🤗
ikiogulannesiii lanadelmiyav ben valla 3 aylıktan beri emzigine batırıp veriyordum. Sonra ek gidaya gecirdim keciboynuzu kullaniyordum. Sağlık ocağına kan sayımı ölçtürmeye gittiğim de doğal yapılmış köy üzüm pekmezi kullan dedi hatta hiç birseye karıstırmadan günde 1 tatlı kaşığı ver demir takviyesi olursun dediydi şikdi 11 aylık olduk üzüm pekmezi içiriyorum hala. Yediklerine katmıyorum
Umayinannesi ikiogulannesiii Demir takviyesi için günde 1 bardak pekmez içirmek gerekliymiş bu da mümkün degil yani demir ihtiyacını pekmezden sağlamak biraz zor takip ettiğim doktorlardan gördüğüm kadarıyla yazmak istedim 🌸
ikiogulannesiii Umayinannesi kan sayımı yaptığımızda 12 cıktı her bebekte boyle kolay görmeyiz demişti demir damlası da kullanıyorum zaten ayrıyetten bizim de doğal urünler den aldığımiz sağlıklı besinleri neden çocuğumuz da almasın ki balik yiyoruz omega alıyoruz. O zaman çocuklar hiç balık yemesin sonuçta balık yağları çiktı ya easy fish oil gibi onlardan alirlar sadece
merhabacanim lanadelmiyav valla 2aylık bebegm var kalp ameliyatı geçirdi özel bir mama yemek zorunda birkaç hafta doktor mama acı olduğu için damla pekmez koy dedi 2haftadır veriyorum bişey olmadı 🤷♀️ 2 aylık birde eskiden annelerimizde veriyormuş bu kadar çok takmayın He ben tabiki bu kadar küçük bebeğe vermezdm ama mecbur kalınca veriyorsun.
lanadelmiyav merhabacanim eskiden annelerimiz verdiği şeylere girersek pek çıkamayız oradan☺️ Geçmiş olsun, teşekkür ederim yorumunuz için🌸🤗
Umayinannesi ikiogulannesiii hayır öyle demek istemedim aslında bazı anneler tamamen ilacı bırakıp pekmez veriyor o yüzden söyledim karşılamıyor diye sizin ilaç da kullandığınızı bilmiyordum, kusura bakmayın lütfen 🌸
Bisolda Ben 8/9 ayda vermişim. Anadoluda köylerde pekmez yaparlar ondan vardı, ondan versim. Soğuk sıkım mı bilmiyorum bile. Bazen yeni nesil anneler olarak çok mu takılıyoruz bu detaylere düşünmüyor değilim 😁
lanadelmiyav Bisolda Bazen yeni nesil anneler olarak çok mu takılıyoruz bu detaylere düşünmüyor değilim 😁 Çok takıyoruz be, aslında biraz salsak çok rahatlayacağız☺️🌸
GiybetReis lanadelmiyav 6,5 aylık. Kahvaltılarda veriyorum. İçine organik bebek bisküvisi rondodan geçirip ufalıyorum pekmezin tadını kırsın diye . Çok az yiyor ama yarım çay kaşığı kadar. Yarın muzla vercem😊 koskanın üzüm pekmezini aldım onu yediriyorum