Minikyavrum75
merhaba aynı sorun bizdede vardı kan idrar testinde bişey çıkmadı ama deri testinde süt alerjisi çıktı , alerji olduğunu anladigim için direk diyete girdim çünkü alerji doktoruna randevu bul al diyene kadar zaman kaybı oluyor , neredeyse her şeyi kestim ben aklınıza ne gelirse bebeğim hemen düzeldi , sonra süt olduğu anlasilinca bazen alerji olsa dahi testlerde çıkmıyormus bu yuzden girdigim her diyeti tek tek açtım şimdi bebeğim 10.5 aylık süt alerjimiz bitti çok şükür evet zordu benim için ama emzirmeyi bırakmamı hiç bir doktor söylemedi direk diyete sokuldum uzun süre patates reçel ve zeytin dışında bişey yiyemedim ama geçici bı durum zaten iyice araştırıp hemen çocuk alerji bölümüne rabdevu alin , özele gidecekseniz direk rabdevu alabilirsiniz ancak devlet hastanesi için önce çocuk doktoruna randevu alıp durumu söyleyip yönlendirme yapması lazım sonra sistem üzerinden randevu alırsınız, benden size tavsiye eğer kanlı kaka varsa süt alerjisi olma ihtimali çok yüksek gidene kadar kendi diyete sokun derim yardımcı olmamı istediğiniz bişey olursa da seve seve yazarim