Sezer havva60 bende dün denemek için aldım kokusunda sorun yok kopurmuyorda ama kızım içmeyi reddediyor🤔
Ozlemoyku havva60 ben sma kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yaşamadık çok şükür tavsiye ederim. Kızımda severek içiyor
Busraburaklina Sesa ilk geçişte bizimde oldu 4 gündür kullanıyorum düzeliyor sonradan biraz suyunu fazla verin bi kaç kere
Son_1453 Sma kullanıyordum hiçbir kötü etkisi olmadı ama kilo alamadı az verdim diye düşünüyorum aptamil aldım gazıydı kabızlıgıydı aldı başını gidiyor sma ya geri dönücem
SevcanDenizKorkmaz havva60 sma yeşil kakaya neden oldu oğlumda. Kilo alimi düştü. Biraktim kullanmıyorum artık Bebelac Gold tadını çok sevdi bu ay kilo alimina henüz bakmadık kontrolümüz haftaya
spynrc havva60 benim de kızım 22 günlük sütüm doyurmuyor süt + mama olarak gidiyoruz sma kullanıyorum kullanmadan öncesine göre gaz çıkarmaya daha çok yardımcı oluyo biz bi sorunu henüz görmedik günde 3 4 defa içiyoruz 😊
TiniminiKayra havva60 ben kullandim bebegim yeni dogdugu zaman cok gaz yapti kakasini yaparken bomba patlar gibi ses cikariyodu gazdan dolayi bebelac golda gectim gaz kabizlik yapmiyo kilo alimida iyi suan icin
ksennur havva60 ben yaklasik 3 aydır kullanıyorum, gaz ve kabızlık sorunu olmadı. Kilo aldırması normal ayda 700-800 gr alıyor, biz memnunuz, umarım size de iyi gelir.
demet1708 havva60 benim oğlum 4 aylık doğduğundan beri mama+meme gidiyoruz. Sma kullanıyorum doğduğundan beri. Hiç bir problem yaşamadık gaz kabızlık olmadı . Her ay da en az 1 kilo almış oluyor. Şuan 4 aylık 8 kilo
Zeynep2304 Ben sma da kabızlık sıkıntısı yaşadık kilo alımı iyiydi ama bebelac golda geçmiştim iyi geldi