Karen havva60 kesinlikle katılıyorum canım benim kızım 2 400 le çıktı hastaneden şuan beş kilo 2 ay10 günlük aynı aydaki bebeklere göre zayıf ama takmıyorum aylık kilo alımına bakıyorum gayet iyi
havva60 Busra201812 malesef cnm 2 aylik oldu oglum dogdugu günden itibaren ne yaptiysam emmedi mama vermek zorunda kaldim sütümde kesildi zaten emmeyince
Busra201812 havva60 benim bebeğim emiyordu. Doymuyor diye verdim ama. Çok pişmanım şimdi zorla emdirmeye calişiyom oda günde. 2 defa insallh kesilmez
Melihaptt havva60 biz kullanıyoruz doğduğundan beri şuan 4 aylık her ay 1 kilo alıyor oğlum ne aşırı ne az. Biz çok memnunuz çok tatlı olmadığı için diğer mamalar gibi meme reddi de yapmıyormuş tavsiye ederim
kubraege havva60 canım smanın kötü bir kokusu var ben mamayı hazırlarken bu ne be nasıl içiricem bunu çocuğuma diyordum bide bizde çok gaz yaptı ıkınmaktan kıpkırmızı oluyordu hipp e geçtim kokusuda yok
Didem88 havva60 ben sma da evolvida kullandim. Sma çok çabuk Kakasini yapmasını sağlıyor. Gaz sorunumuz da olmadı. Yılların maması tabi
Nevin havva60 ben ilk o mamayi kullandim acayip gaz yapti kizima ve kabizlikta yasadi surekli kustu onu biraktik aptamil conformile basladik o iyi geldi gazina
Karen Rabia01toprak aptamil de kabızlık sorunu yaşamadım çok kusuyodu bebeğim ara ara gaz sancıları oluyodu bahane oldu değişmek istiyodum aptamil i şuan hipp le çok rahatız her bebeğin her mamaya verdiği tepki başka oluyor
Baharellezi havva60 bende sma kullanıyorum çokta memnunum 2 ay oldu gaz kabızlık yapmadı ayda 1.5 kilo alıyor . hafif bir balık kokusu var oda içindeki omega oranı yüksek olduğundan dolayıymış doktorum öyle söyledi .benim bebeğim severek içiyor
Busra201812 havva60 yok canım zaten anne sütüne en yakın olan. Mama. Sma artıkbi cok insan onu kullanıyo
Sezer havva60 bende dün denemek için aldım kokusunda sorun yok kopurmuyorda ama kızım içmeyi reddediyor🤔
Ozlemoyku havva60 ben sma kullanıyorum ne gaz ne kabızlık yaşamadık çok şükür tavsiye ederim. Kızımda severek içiyor
Busraburaklina Sesa ilk geçişte bizimde oldu 4 gündür kullanıyorum düzeliyor sonradan biraz suyunu fazla verin bi kaç kere