Pembepanterr atışmış olsakda ilk 3 ayın neredeyse tamamını bahsettiğin şekilde kanamayla geçirdim perde rahimli yani çift rahimliyim bitane kalbi durdu aldılar kanamam cok az olmustu sonra kızıma hamile kaldım perdem geniledikce oluk oluk dedikleri tabirle kanamalar yasadım e kez her seferinde kesin kalbi durur sabah alırız dediler sonra özele gittim dr bu kanamaları haplamı durduracaklarmıs dedi 12 haftalıkken bu güne kadarda allaha emanet gelmişsin dedi eger su gördüğüm kanama alanı patlarsa bebeği kaybederiz dedi bebeğimin 3 katı büyüklükteydi adımını atarkebnokadar yavas olacaksınki agır cekim gibi davranacaksın dedi fitili bıraktırdı progestan iğneye başlatıı sürekli yat dinlen dedi hergün iğne yaptırdım 1 tane o zaman ramazan bayramı arıfe gunune kadar yaptırcaksın dedi tamam dedim dediği gibi de oldu arife günü ne kanama ne lekelenme Hiç bişi kalmadı tabi bende de boş alan kalmadı ıgnelerden şükür doğdu stres yok yatıp uzanacaksın sadece ben yere düşen hiç bişeyle ilgilenmiyordum yemek temizlik hiş bi iş yapmıyordum tabiri caize bitek tuvalete gidiyodum 9 ay hep yattım sanırım 4 4,5 aylıkda iğneyi bırakmıstım