Roseses Kızımın adı Guneş☀️ böyle ismi gibi gülünce güneş açıyor yüzü ❤️ İsimlerin anlamlarının kişiye yansıdığına inanırım da, Güneş olmasaydı İnci olacaktı 2 isim konusunda ikna edemedim eşimi
BirSusamTanesi Roseses bu ismin kişiliğe yansıdığına inananlardanım bende oğlumun adı Ertuğrul adını aldığına çeker derler bizde de aman aman el desen Osmanlı tokatı gibi yiğitlik mertlik desen 3 yaşında ama doğrudan şaşırtamazsın ve evde kılıçla dolanır 😂 içten gelen birşey oluyor biz oyuncak veya kişiliğine müdahale etmedik hiç bebek de aldık araba da kendi ne tercih ederse o oldu ve kendi yolunu kendi buldu 🤭
BirSusamTanesi Gaye de hoşuma gidiyor eski isimlerden Piraye kulağa hoş geliyor.. Böyle hep o isimle çağırıyor gibi yapın hangisini yakıştırırsanız.. Bebeğiniz tepki vermeye başladıysa belki isimlerin birinde tepki verir kendi ismini kendi seçmiş olur 🤭❤️
ikiprens_annesiii Meyra hüma serra pek duyulmayan ama anlamları harika isimler birkaç tane daha vardı da hatırlayamadım
ikiprens_annesiii Ha birde ecrin ismi caiz değil araştır istersen. Ecr ücret demek oluyormuş arapçada
Pembemsi34 ikiprens_annesiii bu beni yıktı 😒😔 ben araştırdım hiç böyle birşey duymamıştım kızımın adı ecrin 4 aylık