gocebebirbayan Gokcem01 hala aynı kilodayım. Ne zayıflıyorum ne alıyorum. Off kocaman duruyorum aynada 😐
GoktugTkn Gokcem01 75 kilo kadar çıktım doğumdan 1 hafta sonra 60 düştüm şimdi 56 kiloyum tuz ve şekeri azalttım sadece ve tam buğday ekmeği yiyorum
Karanfil06 Gokcem01 ben hemen verdim ama bir süre sonra geri aldım bir anda nedense şimdi 8.5 aylık porsiyon azaltma ve eliptik bisiklet ile toparladım baya
gocebebirbayan Gokcem01 hamile kalmadan önce 90 kg dım. Corona beni eve kapatınca şiştim kilo almaya da misaitim zaten 😔 hamile kaldım doğurdum 87 kg dım. Şuan 85 kg mım. 2 yıl önce daha coronadan önce 65 lerdeydim. Çok şiştim veremiyorum da 😔😔bebeğim 7 aylık
alchn GoktugTkn Bende ayni ama hala aynıyım 65.85 De tıkalı kaldım ekmek yik kahvaltı da sadece iki dilim tam buğday ekmeği o kadar
hunilimomm Gokcem01 doğumdan sonra vermiştim ilk hamile kaldığım kiloya düşmüştüm ama sonra aldım suan diyetisyen eşliğinde vermeye çalışıyorum 😂😂
elcn4139 Gokcem01 20 kilo aldim 13 kilo gitti 58 olmama lazim ama göbek kaldi sarktı o gidermi bilmem
JaneEyre Gokcem01 16 kilo verdim gobegim gitmiyor dikislerimde sizlama var biraz toparladiktan sonra spora basliycam. Bogazimi tutmaya gayret ediyorum.abur cuburla aram yok ama ekmegi bi kessemmmmmmmmmm
ogretmenanne38 Gokcem01 85 ile doğuma girdim ilk bir ayda 75 e düştüm simdi diyet ve spora başladım bakalım ne olacak bu arada bir haftada 2 kilo gitti bile 🤭
Annelikseruveni Gokcem01 sadece yarım kilo kaldı o da yapıştı uzerime bı Gr eksilmiyor ☺️ bebeğim yaklaşık 6 aylik
Rabiakaradas Gokcem01 9 gün oldu dogum yapalı 63 ile hamile kaldım 73 ile dogum yaptım şu anda 65 kiloyum