34_21_23 Keskeuyusamm evet bende o yüzden tereddüt ettim zaten böyle bişey varsa nasıl farkedilmez şimdiye kadar diye
Sinyora 34_21_23 bence baska bir çocuk doktoruna daha götürün emin olmak icin. Ama masallah cok tatli guzel kiziniz var 😊
buzlulimonata Kizinizi parkta fln görsem hayatta aklima down sendromlu fln diye gelmez. Bnce o doktora tekrar gitmeyin ama icime sinsin diyorsaniz baska doktora götürün.
34_21_23 buzlulimonata ya cidden saçmaladı galiba doktor boş yere stres yaptırdı. Gitmem zaten geceydi mecburi acile gitmiştik herhangi bir doktor diye o denk geldi. Teşekkür ederim 🙏🏻
Yucuhal 34_21_23 bizim de gözleri çekik burnu basık. Hatta fetal DNA testi yaptırmıştık. Normal çıktı 🙄
Ayselcvk Kuzum kaynımında burnu tam böylee Allaha şükür sapa sağlam maşalllah prensese hiç down sendromlu bir bebeğe benzemiyor
ayazasaf 34_21_23 evet benim oğlumda da biraz vardı kontrolleri sık yaptık tedavi gerekmeden düzeldi onu söylemek istemiştim kusura bakmayın
endoplazmikretikulumiste 34_21_23 aynen canım birşey çıkarsa il sağlıktan sizle irtibata geçiyorlar öyle birşey yok İçin rahat olarak hayatına devam edebilirsin ☺️🧿