Sinyora 34_21_23 bence baska bir çocuk doktoruna daha götürün emin olmak icin. Ama masallah cok tatli guzel kiziniz var 😊
34_21_23 Gozde_alparslan bebeğim 3 aylık dün doktora gittik soğuk algınlığı vardı diye. gözleri neden çekik dedi hiç düşünmemiştim o yönden. Birde burun kökü basık. Ben ikili testi yaptırmamıştım. Ama onun haricinde bir belirtisi yok
Melankoli 34_21_23 rutin muayeneye gitmiyor musunuz doğduğundan bu yana?🙄 Doktor farkederdi sanki. Ayrıntılı ultrasonda da burun ve ense kemiğine bakılıyor.
Melankoli 34_21_23 rutin muayeneye gitmiyor musunuz doğduğundan bu yana?🙄 Doktor farkederdi sanki. Ayrıntılı ultrasonda da burun ve ense kemiğine bakılıyor.
Gozde_alparslan 34_21_23 yani bence bugüne kadar giturmusseniz illa fark edilirdi şuan üç aylık yüzü gözü tam oturmuştur yani Allah esirgesin tabi defalarca farkedilirdi doğunca. Bile ikinci ya aşısına falan bence yoktur yani resmi var mı acaba
Yucuhal 34_21_23 bizim de gözleri çekik burnu basık. Hatta fetal DNA testi yaptırmıştık. Normal çıktı 🙄
34_21_23 Melankoli gidiyoruz kendi doktorumuz böyle bişeyden bahsetmemişti başka doktor öyle diyince bi tuhaf oldum
34_21_23 Gozde_alparslan evet var atayım doğduğunda 3 gün yoğun bakımda da kalmıştı sarılıktan dolayı o zamanda illa farkedilirdi diye düşünüyorum ama insan acaba mı demeden de edemiyor sonuçta bunu diyen bir doktor
ayazasaf 34_21_23 ya lış anlamazsanız down sendromuna benzetemedim ama göz muayenesi yaptırdınız mı ?
34_21_23 pitircikkk teşekkür ederim 🙏🏻 Bende anlamadım inanın doktor umarım boş yere korkutmuştur bizi
34_21_23 ayazasaf evet yaptırdım kayma vardı baya gözlerinde normalmiş düzeldi bayağı hatta onu diyorsanız eğer
ayazasaf 34_21_23 evet benim oğlumda da biraz vardı kontrolleri sık yaptık tedavi gerekmeden düzeldi onu söylemek istemiştim kusura bakmayın