Liya1903 Lansinoh elektrikli tekli göğüs pompası almayı düşünüyorum kullanan var mı memnun musunuz ? Bebeğim memeyi almıyor artık manuel pompayla sağıp veriyorum güzel bir pompa önerisi olan var mı
Lyandly Liya1903 Lansinoh çiftli elektrikli gögüs pompası kullandım hala arada kullanıyorum, çok memnunum 👍
icedearth Liya1903 wee nin mavi desenli elektrikli pompası çok güzel kullanıyorum öneririm. Bir de düz modeli var ama karıştırmayın onun yorumları pek iyi değildi
Birmuallime Liya1903 teklisini kullanıyorum 4 aydır sürekli sağarak veriyorum ben de memnunum ben canım tavsiye ederim
Aselduru123 Liya1903 canım onu bilmiyorum da benim bebeğim de almıyor 2 gün önce baby plus aldım memnunun keşke daha önce alsaymışım
Teemo07 Benimde ihtiyacım var. Kiwi kullanıyorum ama sütüm o kadar az ki gelmiyor. Lansinoh veya avent alabilirim.
Liya1903 icedearth wee kullandım memnun kalmadım çok çok yavaş geldi bana sen şarjlısından mı bahsediyorsun acaba
Pol34 Doğumdan beri lansinoh tekliyi kullanıyorum, günde 1-2 kez kullanıyorum ben gögüsüm dolu olduğunda falan çok memnunum.
Turuncu-al Liya1903 teklisini kullandım kullanıyorum da çıkarandan tavsiye edenden Allah razı olsun 🙏
Birmuallime Liya1903 ben trendyoldan aldım satıcısı farmaucuzdu kısa sürede geldi acil ihtiyacım vardı bi sorun çıkmadı canım