Ayslcan Ayslcan birde unutmadan söyleyim 8 aylık olana kadar yaptırmanız lazım sonrasında yapılmıyormuş nimerix
piamater Haticekkbkr bana doktor olan bir yakınım bu aşıyı ve rota virüsü yaptırmamamı söyledi. Menenjit asısı virüsü 15 yıl kadar uyuturmul vücutta eğer virüs birden hortlarsa felç vs yapıyor dedi. O yüzden korktum ben de. İyi arastırmak lazım
Haticekkbkr piamater yani arastirmak dediğimiz doktorumuza sorduk, her sorduğumuz doktor da yaptırın, güvenli, senelerdir verileri olan aşılar dedi. Hatta son yıllarda göçler çok arttığı için,menenjit hastalığı hortlayabilir, tedbirli olmak lazım dediler.
Mom345 Haticekkbkr a ve b grubu var nimerix artık tek doz uygulanır bexsero 24 ayı geçmediği sürece 3 doz 24 ayı geçerse 2 doz
ftsdmrhn Haticekkbkr bazı hastanelerde aşılar oluyor. Bence doktorunuzu arayın bir sorun ya da hastaneyi direkt arayın. Bizim gittiğimiz hastanede aşılar var mesela eczaneyle falan uğraşmuyoruz.
Dogavesultan Haticekkbkr nimenrix ve bexsero 3er dozdan 6 aşı olduk 3 ve 5inci aylarda nimenrix 7 ve 9da bexsero 11de nimenrixim pekiştirme ve 13 ayda bexseronun pekiştirme aşısını yaptırdık
melasya Haticekkbkr 1 yas sonrasi nimenrix yada menectra tek doz diye biliyorum.bexsero 2 doz 1 yas sonrasi.dr nuz ayina gore asilama takvimi ni daha saglikli cikarir size.
melasya Haticekkbkr A ve. B grubundan iki farkli asi olacak.dr nuz ayni gun ikisinide onerebilir.A grubu asilari markalari( nimenrix, menectra, menveo) B grubu tek marka ( bexsero) . bexsero olan agir bi asi bilginiz olsun dr nuz bahsedecektir.