AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oglusum5357Ben gezmek gezdirmek için soruyorsunuz sandım. Cumhuriyet mahallesi olarak geçiyor ☺️
Oglusum5357 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hiç düşünmüyorlar uzaktakileri 😅 fiyatlar ne kıvamda bilgniz var mı acaba. Ordan tutarsam komşu oluruz belki 🤗
Eymosumm Deletedmom_36 merhaba iyi akşamlar forumda geserken denk geldiniz hala Akse Mahallesi’nde mi oturuyorsunuz
Deletedmom_36 Eymosumm Siz ne tarafini merak ediyorsunuz?Daha once akse sosyal tesislerinin orda oturuyordum 7 aydirda guzeltepe konutlarinin oldugu yerdeyim
Eymosumm Deletedmom_36 ben tam olarak bilmiyorum ki Akse Mahallesi olarak biliyorum kapalı semt pazarına yakın bir yere tasinicaz
Deletedmom_36 Eymosumm Ben kapali pazarin orda oturuyordum 7 ay oncesine kadar engpark sitesinin orda oralardanmi bahsediyorsun☺️
Eymosumm Deletedmom_36 dediğim gibi bilmiyorum ki bu kapalı pazar var orayı biliyorum mopaş var yakınında 🤷
Deletedmom_36 Eymosumm Mopas dedigin acaba mutlukent tarafini mi diyorsun?Mopas peynirci baba migros sultan pastanesi var hepsi bir arada ordanmi bahsediyorsun? Akse kapali pazarinin orda mopas yok cunku
Eymosumm Deletedmom_36 bende anlatamadım galiba 😂 Akse kapalı pazarın orası diyelim ya tam adres bende bilmediğim için tanımlayamiyorum o çevreler nasıl peki
Deletedmom_36 Eymosumm Kapali pazara eski evim yakindi mezarligin orda kaliyordu evet.Yani ben memnundum ama cok fazla market yoktu
Eymosumm Deletedmom_36 market haftada bir kere gitsem bana yeterli olur onuda eşimle hallederim pazarı nasıl insan çevresi falan
Deletedmom_36 Eymosumm ben pazara hic gitmedim☺️İnsanlari da cok anlamam cunku pek cikmiyordum ordaki evimi pek kullanmadim ya kendi ailemde kaliyordum ya kayinvalidemlerde☺️