AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oglusum5357 Çayırova fatih caddesine yakınım. Mahalle olarak Gebze cumhuriyet diye geçiyoruz ancak, adem yavuzun az yukarısı. 😌 Gayet güzel semtler. Kira olarak da uygun semt olarak da güzel oturduğumuz yer. Yeni bina dolu ☺️
gameyro_1 Ben de Çayırova İnönü mahallesi ndeyim buralari sevdim ama ev bulmak zor ama bulunca da kiraysa kirasi uygun alcaksaniz fiyati diger yerlere bakıldığında daha iyi
Oglusum5357 gameyro_1 Çayırova mh bakmayı planlıyoruz bizde ama sanırım kiralar İstanbul’da aynı oranda ve eski binalar hep mecburiyetten geleceğim
Oglusum5357 SemanurAysima Hafta sonu geldik Çayırova mh civarında dolandık ama göremedik kiralık yeni bina istiyorum
Oglusum5357 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hafta sonu geldik Çayırova mh civarında dolandık ama göremedik kiralık yeni bina istiyorum bende
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oglusum5357 Direk cadddeden bulamazsın zaten alt sokaklardan bakın. Ya da büyük hakmar var, benzinliğin karşısında. Onun arka tarafları falan dolu. Yani çocuk için caddeye yakınlık değil okula vs yakınlık daha önemli.
Eymosumm Deletedmom_36 merhaba iyi akşamlar forumda geserken denk geldiniz hala Akse Mahallesi’nde mi oturuyorsunuz
Geberikgelinnsss Oglusum5357 Çayırova’da da değil ama Darıca’da yaşıyorum Buralar çok güzel Çayırova biraz daha sessiz sakin kırsal alan gibi taşınacaksan buraya taşın gel 😂😂
Deletedmom_36 Oglusum5357 anladim canim o zaman bilgim yok birkac tanidigim otiruyr caddeye gidiyorum arada ama yeni bina gordumde kiralik varmi bilmiyorum
Oglusum5357 Deletedmom_36 işte hafta sonu baktık ama hem çok eski evler hemde 1500 den aşağı değil kiralar valla gözüm korktu
Oglusum5357 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çocuk için caddeye yakınlık aramıyorum zaten çocuğa bakacak kişi orda oturuyor uzun olmasın diye kısaca öyle yazdım yoksa çocuğun caddyle ne işi var 😅 işe giderken birakmam için yakın olması gerek araç mesafesi olmaması gerek. Okula gidecek konumda değil henüz. Ne mahallesi olarak geçiyor oralar acaba
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Oglusum5357Ben gezmek gezdirmek için soruyorsunuz sandım. Cumhuriyet mahallesi olarak geçiyor ☺️