Elminayusuf Sebis3232 bizde 8 aylığız bizde hala gaz damlası kullanıyoruz ayrıca bay bay night damla veriyorum uykusuna yardımcı olsun diye ama nafile geceleri asla uyumuyor gündüz de uykuya çok zor geçiyor kafayı yemek üzereyim sürekli kucağında Gezdir diyor
Sebis3232 Elminayusuf ayniyiz canım resmen bittim artık ya bu aylarda biraz rahatlamamiz gerekmiyo mu bu arada ya damlaları da bu kadar veriyoz bitkisel ama inşallah zararı olmaz
Deletedmom0099 Sebis3232 tamamen geçti diyemem ama baya rahatlatmıştı bir seferde 5 adet olarak sabah öğle akşam olarak veriyorum huysuzluğu varsa normal zamanlarda vermiyorum devamlı kullanmıyorum yani
Mys01-01 Sebis3232 ben bunu drumuza sordum komşum kullanıyor osanıt ama benım dr önermedi fırçalı bır jel önerdi
Mys01-01 Sebis3232 bende aslında cok ıstedım kullanmak ama önermedi nasıl kullanıyorsun acaba alsam bende cok huzursuz
Sebis3232 Mys01-01 günde 3 kez ortalama 6sar tane ver dedi cnm da daha gelmedi elime neden önermedi acaba sebebini sordun mu
Mys01-01 Sebis3232 sordum ocerıgınde florurmı klorurmu bır degerı cok yüksek şimdi fayda eder ama ılerde diş zemıni için iyi degıl dedi
senem9 @Woody ilk kez sizde okudum osaniti. Az çok da görüyorum sizi. Yorumlarınız güven veriyor :) memnun muydunuz bir de size sormak istedim. Nasıl bir etkisi oluyor
Woody senem9 çok çok çok memnunum Kızımın rahatladı gi halinden belli. Görünce gülüyordu eskiden. Simdi bazen kendi alıp geliyor 😀
Mys01-01 Sebis3232 bende işte komşum kullanıyor benım dr ole dedı bende denemek ıstıyorum ama kafam karma karışık ilerde diyorum dişle alakalı bişi olsa kendımı yermıyın
Sebis3232 Mys01-01 kullanan bi çok insan var cnm illa ki biri derdi bence kalbimizi ferah tutalım hem bize hem onlara eziyet bak sana
Asel6765 Sebis3232 kızım 9 aylık şuan ben ikinci kutuya geçtim çok yararını gördüm en basiti ağız suyu akması durdu kullanın farkı görürsünüz
Sebis3232 Asel6765 bizim bu ara yok ağız suyu ama uykuda resmen miz miz agliyo gözler kapalı sebebini çözemedim herkes distendir diyo sadece genelde kabızlık sorunumuz oluyo