Bal-Kaymak Umutluuu melike5461 kararsız kaldım şimdi 🙈 su falan akıtırsa sıkıntı olursa eşimin çenesinden kurtulamam😂😂 hay senin mavi suyuna diye 😂
melike5461 Bal-Kaymak yok kız hiç bişey olmuyo 😂 ama almasanda çokta önemli değil çok bi işe yaradığını sanmıyorum
zeyzey77 Esraa- o takılanlar hiç hijyenik değil. Sifonun içine suya bırakıyorsun her sifon çekmece de geliyor . Tablet seklinde olanlar daha iyi
ATC Esraa- bende şimdi alıcam da nasıl takılıyor tam anlayamadım sifon kapağını açıp içine mi atıyoruz
ATC zeyzey77 içine takılanlardan kullanıyodum ama bi zaman sonra parça parça klozet içinde kalıntı oluyor şimdi bu rezervuar bloktan aldım bakalım inşAllah memnun kalırım renk önemli değil ama koku iyidir diye düşünüyorum
Esraa- ATC yok kapağını açıp kancasını klozetin yan kısmına tak top kısmınıda klozetin içine yerleşcktr. Her sifon çekildiğinde köpürüyor zaten.
deletedmom1106 Notfound küp seklinde klozet bombaları var Sifon avuzuna atıyosun hem temiliyo hem ferahlık veriyo
ATC zeyzey77 aldım getirdik 2 paket 4 tane ama sifon kapağımız açılmıyor 2 cm falan açılıyor sadece ince ince kestim öyle attım 😂😂 2 ay önc korona olduğum için koku almıyorum ama görüntü güzel 😂
Deleted12 Notfound bunu daha bilmiyom mu 😂😂 rezervuara temizleme küpleri atıyorsun o küpler bitinceye kadar öyle oluyor. Ama kaliteli al küpleri sonra klozette mavi akinti izi kalabiliyor.